Izšlo pri VB

  • potovanje_nemih_obrazov1_0_10
  • naslovka_6

Tedenska akcija pesniške zbirke Vladimire Rejc: Potovanje nemih obrazov+darilo knjiga Železna volja

Ventilator besed | 12.11.2012 | Komentarji 0

 

Drage bralke, dragi bralci,

posebej bi vas želeli seznaniti s pesniško zbirko Vladimire Rejc: Potovanje nemih obrazov, ki jo lahko preberete v kar štirih jezikih. Samostojno v slovenskem jeziku, dvojezično angleško-slovensko, dvojezično špansko-slovensko; dvojezično nemško-slovensko.

Listanje po knjigi, prebiranje pesmi spremljajo izvirne botanične risbe modrocvetnega rastlinja ( lan, spominčica, plavica, razprostrta zvončnica…) akademske slikarke Marije Prelog.

Na mednarodnem pesniškem natečaju mesta Salo, Italija ( Concorso Internazionale di Poesia e Narrativa, Citta di Salo) je pričujoča zbirka prejela nagrado žirije.

Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc vam v tednu od 12.11. – 18.11.2012 nudi pesniško zbirko Vladimire Rejc po promocijski ceni 15 evrov!

Več o pesniški zbirki na:

http://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=81&id=683

 

Ob nakupu pesniške zbirke prejmete v tem tednu brezplačno darilo – knjigo Železna volja, priznanega slovenskega nogometaša Luke Elsnerja.

Več o knjigi na:

http://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=81&id=1908

 

Za naročilo nas kontaktirajte po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com ali po telefonu na 041 618 408. Ob kontaktu je potrebno navesti, da gre za nakup pesniške zbirke po vroči tedenski akciji z darilom knjige Železna volja, ki traja od 12.11.-18.11.2012.

Poštnina je vključena v ceno.

 

Vabljeni k nakupi!

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko