Zaključeni natečaji

  • portret_0

Nagradni likovni natečaj: Portret moje mamice

Ventilator besed | 10.3.2016 | Komentarji 0

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Igro v glini/Play in clay razpisuje nagradni likovni natečaj na temo "Portret moje mamice" in sicer v obdobju od 01.02.2016 do 31.03.2016.

Igra v glini/Play in clay v Lončarskem ateljeju SEM je rastoč koncept, ki povezuje na eni strani različne vidike moderne umetniške organizacije, po drugi strani pa kot kiparski in lončarski atelje nudi tečaje za vse starostne skupine, sprostitvene in kreativne delavnice za male in velike ter različne ponudbe keramičnih izdelkov. Igra v glini je kiparjenje, lončarjenje, prirejanje dogodkov in razstav ter tudi prodajalna originalne sodobne ter tradicionalne keramike.

Več o Igri v glini si preberite na:

Facebook strani Igra v glini/Play in clay:    https://www.facebook.com/pages/Igra-v-gliniPlay-in-clay/516511908387426

Spletna stran Slovenskega etnografskega muzeja:  http://www.etno-muzej.si/sl/loncarski-atelje-sem

NAVODILA:

25.3. praznujemo Materinski dan, zato smo temo natečaja namenili prav temu dogodku. Narišite portret svoje mamice: kako jo vidite, kako jo čutite, kako jo razumete.

Natečaj je namenjen otrokom starim od 3 do 10 let. Ob poslanem prispevku navedite ime in priimek oziroma vzdevek avtorja in starost avtorja. Posameznik lahko pošlje eno fotografijo portreta svoje mamice, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na morebitnih straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v obliki fotografije v jpg formatu na oba elektronska naslova: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za nagradni likovni natečaj »Portret moje mamice«.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 31.03.2016, bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

Pozivamo vse navdihnjene posameznike, da pošljejo fotografije svojih likovnih izdelkov in nas presenetijo z izvirnostjo in izrazno močjo.

NAGRADE:

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

1.  nagrada: 1 x darilni bon za obisk dvourne delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem, in sicer za otroka in mamico,  in knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorja Luke Elsnerja ŽELEZNA VOLJA

2.   nagrada: : 1 x bon za obisk dvourne delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem , in sicer za otroka in mamico.

3.   nagrada: knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Igro v glini.

 Vabljeni k sodelovanju!

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2018 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko