Zaključeni natečaji

  • 151cb3_6156b25011c74bef96dc888bccb05b01_0
  • gozdne_pocitnice_0

Nagradni likovni natečaj NAJ POČITNIŠKI DAN

Ventilator besed | 28.8.2016 | Komentarji 0

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju s Familylab Slovenija in Gozdalnico razpisuje nagradni likovni natečaj na temo Naj počitniški dan in sicer v obdobju od 01.06.2016 do 31.08.2016.

Počitnice so tik pred vrati, šolske torbe pa bodo kmalu pristale v kotu. Ker boste med počitnicami zagotovo doživeli veliko zabavnih, vznemirljivih, avanturističnih in nepozabnih trenutkov, vse otroke, ki obiskujete osnovno šolo (od 7. do 14. leta), vabimo, da svoje občutke prenesete na papir oziroma narišete svoj Naj počitniški dan. Pa naj bo to raziskovanje morja, potepanje po dedkovi kmetiji, raziskovanje novih krajev ali ultra skrivnostna in zabavna igra s prijatelji na domačem dvorišču/igrišču. Veseli bomo vseh vaših likovnih stvaritev!

Svojo likovno umetnijo, s katero želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v obliki fotografije v jpg formatu na elektronska naslova vladka@ventilatorbesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za nagradni likovni natečaj Naj počitniški dan. Navedena naj bosta tudi ime in priimek avtorja in starost.

Zanimive prispevke, ki bodo prispeli do 31.08.2016, bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com, tri najizvirnejše pa tudi nagradili!

NAGRADE:

1.    Nagrada: celomesečna vstopnica za sobotno Gozdno igralnico na Rožniku v Ljubljani in knjiga Založbe Ventilator besed

2.    Nagrada: 1-kratna vstopnica za sobotno Gozdno igralnico na Rožniku v Ljubljani in knjiga Založbe Ventilator besed

3.    Nagrada: 1-kratna vstopnica za sobotno Gozdno igralnico na Rožniku v Ljubljani in knjiga Založbe Ventilator besed

 

Več o goznih počitnicah si preberite na: http://gozdalnica.wix.com/home#!gozdne-pocitnice/c1ni4

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Vabljeni k sodelovanju!

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko