Zaključeni natečaji

  • carobni_vrt_0

Nagradni likovni natečaj: ČAROBNI VRT

Ventilator besed | 27.8.2016 | Komentarji 0

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Igro v glini/Play in clay razpisuje nagradni likovni natečaj na temo "Čarobni vrt" in sicer v obdobju od 06.06.2016. – 30.09.2016.

Igra v glini/Play in clay v Lončarskem ateljeju SEM je rastoč koncept, ki povezuje na eni strani različne vidike moderne umetniške organizacije, po drugi strani pa kot kiparski in lončarski atelje nudi tečaje za vse starostne skupine, sprostitvene in kreativne delavnice za male in velike ter različne ponudbe keramičnih izdelkov. Igra v glini je kiparjenje, lončarjenje, prirejanje dogodkov in razstav ter tudi prodajalna originalne sodobne ter tradicionalne keramike.

Več o Igri v glini si preberite na:

Facebook strani Igra v glini/Play in clay:  https://www.facebook.com/pages/Igra-v-gliniPlay-in-clay/516511908387426

Spletna stran Slovenskega etnografskega muzeja:  http://www.etno-muzej.si/sl/loncarski-atelje-sem

NAVODILA:

Oblikujte likovno podobo čarobnega vrta po svoji izbiri in svoji domišljiji. Pozivamo vse navdihnjene posameznike, da pošljejo fotografije svojih izdelkov in nas presenetijo z izvirnostjo in izrazno močjo. Material je lahko karkoli, vodenke, kolaž, tempere, na lesu, papirju ... !

 

Natečaj je namenjen starejšim od 3 let. Ob poslanem prispevku navedite ime in priimek oziroma vzdevek avtorja in starost avtorja. Posameznik lahko pošlje eno fotografijo svojega dela z motivom čarobnega vrta, ki še ni bila objavljena v drugem mediju. Posameznik soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni straniwww.ventilatorbesed.com in na morebitnih straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v obliki fotografije v jpg formatu na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za nagradni likovni natečaj »Čarobni vrt«.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 30.09.2016, bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE:

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

1.   nagrada: 1 x darilni bon za obisk uro in pol dolge  delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem  in knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorja Luke Elsnerja ŽELEZNA VOLJA

2.   nagrada: : 1 x bon za obisk uro in pol dolge delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem  in knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV

3.   nagrada: knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Igro v glini.

 Vabljeni k sodelovanju!

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko