Zaključeni natečaji

  • carobni_vrt2
  • carobni_vrt_1
  • carobni_vrt1

Nagrajenci likovnega natečaja Čarobni vrt

Ventilator besed | 3.11.2016 | Komentarji 0

Drage bralke in bralci revije Ventilator besed,

 

obveščamo vas, da se je dne 30.09.2016 zaključil likovni natečaj Čarobni vrt.

 

Ob tej priložnosti se Ventilator besed zahvaljujemo vsem sodelujočim. Vse vaše prispevke, ki ste nam jih poslali, smo objavili na naši spletni strani v rubriki Fotogalerija:

 

http://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_galerija&oce=201

 

Veseli smo vseh vaših čudovitih izdelkov.

 

1.nagrado – 1 x darilni bon za obisk uro in pol dolge  delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem  in knjigo Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorja Luke Elsnerja ŽELEZNA VOLJA prejme Matej Klobasa, 14 let, za fotografijo št. 2.

2.nagrado – 1 x bon za obisk uro in pol dolge delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem  in knjigo Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV prejme Nina Gril, 3. razred, za fotografijo št. 20.

3.nagrado – knjigo Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV prejme Gal Bartolj, 2. razred, za fotografijo št. 11.

 

Čestitamo!

 

Nagrajence prosimo, da pošljejo svoje kontaktne podatke (naslov) po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

 

 

 

Prijeten ventilatorski pozdrav!

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko