Zaključeni natečaji

  • pomlad_3

Nagradni likovni natečaj "Veselimo se pomladi"

Ventilator besed | 1.3.2017 | Komentarji 0

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Revijo Zmajček razpisuje nagradni natečaj za najbolj simpatičen likovni izdelek na temo „Veselimo se pomladi“, in sicer v obdobju od  01. 03. 2017 do 30. 04. 2017.

 

Pomlad je res čaroben letni čas. Prebuja se narava, prebujajo se živali, prebujamo se tudi sami. Kako doživljate pomlad?

 

NAVODILA:

Narišite svoje doživetje pomladi: je to teloh, zvončki, ali prebujanje medveda iz dolgega zimskega sna? So to ptički, ki žvrgolijo na cvetočem drevesu, ali pač otroci, ki brezbrižno tekajo po travi …

Natečaj je namenjen otrokom starim do 10 let, ki radi rišejo in ustvarjajo. Ob likovnem prispevku navedite ime in priimek avtorja in morebitnega mentorja ter starost avtorja. Posameznik lahko pošlje eno ilustracijo, ki še ni bila objavljena v drugem mediju. Zakoniti zastopnik avtorja soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na morebitnih straneh naših partnerjev.

Fotografijo prispevka, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v jpg formatu  na oba elektronska naslova: vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za likovni natečaj »Veselimo se pomladi«.

 

Vse kvalitetne fotografije, ki bodo prispele do 30.04.2017, bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com, poleg tega pa bodo le-te na ogled tako na facebook strani Ventilatorja besed kakor tudi na facebook strani Revije Zmajček.

 

Najbolj simpatične tri fotografije bomo nagradili:

1. nagrada – polletna naročnina na revijo Zmajček (5 številk, od junija do decembra 2017) in knjižna nagrada Založbe Ventilator besed

 

2. nagrada – knjiga slikopisov Urše Krempl OSAMLJENI DUHEC in druge zgodbe v sličicah (Založba Studio Hieroglif)  in knjižna nagrada Založbe Ventilator besed

 

3. nagrada –  knjiga Petre Korenjak Marčun MALI USTVARJALCI (Založba Studio Hieroglif)

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade. Natečaj vodita:

 

Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Uršo Krempl iz Revije Zmajček.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko