Zaključeni natečaji

  • brez_naslova_1

Podaljšan Nagradni likovni natečaj: SKRBIMO ZA ČISTO OKOLJE

Ventilator besed | 31.5.2018 | Komentarji 0

Zmajček v sodelovanju z Ventilatorjem besed, revijo za kulturo, vzgojo in izobraževanje (www.ventilatorbesed.com) razpisuje likovni natečaj z naslovom SKRBIMO ZA ČISTO OKOLJE, in sicer v obdobju od 1. 4. 2018 do 31. 5. 2018.

 

Zemlja je skupni dom vseh živih bitij. Za gostoljubje se ji najlepše zahvalimo tako, da postorimo nekaj zanjo.

 

NAVODILA:

Pričakujemo likovna dela, ki pripovedujejo, kako skrbite za čisto in zdravo naravo.

Natečaj je namenjen otrokom starim do 10 let, ki radi rišejo in ustvarjajo. Ob likovnem prispevku navedite ime in priimek avtorja in morebitnega mentorja ter starost avtorja. Posameznik lahko pošlje eno ilustracijo, ki še ni bila objavljena v drugem mediju. Zakoniti zastopnik avtorja soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na morebitnih straneh naših partnerjev.

Fotografijo prispevka, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v jpg formatu na oba elektronska naslova: vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za likovni natečaj »Skrb za čisto okolje«.

Vse kvalitetne fotografije, ki bodo prispele do 31.05.2018, bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com, poleg tega pa bodo le-te na ogled tako na facebook strani Ventilatorja besed kakor tudi na facebook strani Revije Zmajček.

 Tri najbolj simpatične prispevke bomo nagradili:

1. nagrada – polletna naročnina na revijo Zmajček (5 številk, od junija do decembra 2018) in knjižna nagrada Založbe Ventilator besed

 2. nagrada – slikanica Irme Jančar ZMAJČEK POMETAJČEK (Založba Studio Hieroglif)  in knjižna nagrada Založbe Ventilator besed

 3. nagrada –  knjiga pesmi Zvezdana Majhen SONČNE RIME  (Založba Studio Hieroglif)

 Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade. Natečaj vodita:

 

Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Uršo Krempl iz Revije Zmajček.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko