Zaključeni natečaji

  • pisanje_9

LITERARNI NATEČAJ - NAPIŠI SVOJO PESEM

Ventilator besed | 13.1.2018 | Komentarji 0

 

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje www.ventilatorbesed.com, v sodelovanju z Osnovno šolo Kolezija, v Ljubljani, razpisuje  literarni natečaj "NAPIŠI SVOJO PESEM« v času od 1.10. 2018 do 15.01.2019.


CILJ  NATEČAJA


Literarna kultura je pri razvoju otroka zelo pomembna, saj ima velik pomen pri spodbujanju domišljije, pridobivanju besednega zaklada, čustvenega in miselnega razvoja.


Izbira  teme ni predpisana. Pesem  napišite  po svoji zamisli,  to kar  z njo želite povedati, opisati  ali kar z njo čutite.


Natečaja se lahko udeležijo mladi pisci, ki obiskujejo  osnovno šolo.


Literarni izdelki morajo biti poslani v Word priponki in so lahko poljubno dolgi.


Vsak prispeli izdelek mora biti opremljen z imenom in priimkom ter starostjo otroka ter njegovega mentorja. V primeru, da sodelujete kot skupina, navedite ime šole, kraj, razred in prevladujočo starost otrok.


Vsi mladi pesniki in pesnice naj pošljejo svojo pesem na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com v word priponki do 15.01.2019.


NAGRADE


Najboljše tri v prvi triadi (6-9 let), drugi triadi (10-12 let) in tretji (13-15 let) triadi bo nagradil Ventilator besed s knjižnimi presenečenji.


Vljudno vabljeni in veliko poetičnih užitkov, navdiha, hrepenenj...   

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko