Nagradne igre

  • trakovi_za_lase_ziva_vivina_sekej

Nagradna igra: Trakovi za lase Živa Vivina Sekelj

Ventilator besed | 29.9.2011 | Komentarji 2

 

Želiš tudi ti postati lastnica trendovskega modnega dodatka – traku za lase – ustvarjalke Žive Sekelj?

Napišite vsaj še dva modna dodatka, ki jih izdeluje Ž V S (Živa Vivina Sekelj) ter se potegujte za nagrado. Odgovor lahko najdete na spletni strani:

http://www.facebook.com/#!/pages/%C5%BD-V-S-Ziva-Vivina-Sekelj/189175284468702

 Vse, kar morate narediti, je "lajkati" spletno stran, ter nato v rubriki "Slike" poiskati odgovor.

Tista, ki bo prva odgovorila na nagradno vprašanje, bo po pošti prejela igriv trak za lase, ki bo poživil jesenske dni.

In kaj pravi Živa Sekelj o svojem hobiju:

»Trakove sem začela delati zase, ker sem hotela, da prebrodim vmesno obdobje ko fru fru raste in ni za nikamor niti ne v čop. Vse elastike, ki sem jih našla, pa so mi povzročale glavobole. Začela sem eksperimentirati in našla elastiko, ki jo uporabljajo za obleke, ker je dovolj mehka, lasje pa so še vedno ostali na mestu; našla pa sem jih v pisanih barvah. Začela sem jih okraševati z gumbi in svilenimi trakci, usnjem, filcem, swarovski kamenčki in ostanki polomljenih uhanov, brošk, darilnih svilenih niti, ker rada recikliram materiale. Kar nastaja, si lahko pogledate na slikah. Cilj je bil imeti elastiko za k vsaki majčki in obleki, ker zelo rada kombiniram barve, kmalu pa so bile navdušene prijateljice. In ker že od malega rada šivam (na roke) in pletem, je začela nastajati kolekcija OSI KOSI (ODŠTEKANO SOFISTICIRANI IGRIVI KOSI) …«

 

Komentarji

  1. Patricija | 30.9.2011, 12:27
    Živa izdeljuje poleg fantastičnih ''must have'' trakov za lase tudi verižice,zapestnice in pasove! Vsi izdelki so luštni in kar je najpomembneje-unikatni :) Všeč mi je njen smisel za ustvarjanje.
  2. Ventilator besed | 2.10.2011, 08:13
    Patricija, čestitamo! Postali ste lastnica trendovskega traku za lase Živa Vivina Sekelj. Prosimo, da nam javite vaš naslov, kamor vam bomo poslali nagrado.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko