Nagradne igre

  • delo_na_belo_-_foto_-_gregor_derzic_4_-_mini

Nagradna igra – vstopnice za muzikal "DELO NA BELO" v Novem mestu

Ventilator besed | 10.3.2012 | Komentarji 0

 

Muzikal Delo na belo se v sredo, 14. marca, seli v Novo mesto. Ob 20. uri se bo glasbeno-gledališka predstava s številnimi znanimi slovenskimi obrazi odvila tudiv Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu (Novi trg 5).

Ljubezenska zgodba govori predvsem o socialnih pravicah in izključenosti, o (ne)sprejemanju drugačnosti in o osamljenem posamezniku v prezasičeni družbi tako imenovane multikulturne Evrope. Pripravljata jo KUD Baobab v koprodukciji Zavoda Zofka.

Kwame, mlad moški iz Gane, iz ekonomskih razlogov emigrira v Slovenijo. Znajde se v Evropski uniji, o kateri ima povsem idealizirane predstave, saj je Evropa za marsikoga danes to, kar je bila nekoč za nas Amerika. A Kwamejeva idilična predstava o Evropi se kmalu boleče razblini. Na drugi strani pa zgodba govori o Tari, (večni) študentki antropologije in afriških študij na Filozofski fakulteti, ki obiskuje tečaj afriških plesov, se uči bobnanja in skratka obožuje vse, kar je vsaj malo povezano z Afriko. Okoliščine seveda pripeljejo Kwameta in Taro skupaj: srečata se in zaljubita ...

Baobab (www.baobab.si), društvo za promocijo afriške kulture, ki je tudi organizator muzikala Delo na belo (v koprodukciji Zavoda Zofka), v sodelovanju z Ventilatorjem besed podarja 1 x po dve vstopnici za predstavo muzikala v Novem mestu.

Vse, kar morate storiti, je napisati ljubezenski verz ali kratko misel na temo ljubezni. Najlepši verz oziroma najizvirnejšo misel bo Baobab nagradil z dvema vstopnicama za predstavo "Delo na belo". Svoje prispevke oddajte najkasneje do ponedeljka, 12. marca, do 17.00, in sicer v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

Nagrajenec bo svoji dve vstopnici prevzel na blagajni Kulturnega centra Janeza Trdine v Novem mestu.

Vabljeni k sodelovanju!

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko