Nagradne igre

 • larger_6417584367_bda595ef81_b

Nagradna igra Gledališča Glej – vstopnici za gledališko predstavo »Jure Novak: Zato sem srečen«

Ventilator besed | 11.3.2012 | Komentarji 4

 

V četrtek, 14. marca, ob 20. uri bo na odru Gledališča Glej v Ljubljani na ogled gledališka predstava Jureta Novaka »Zato sem srečen«.

 

V sodobnem svetu je človekova dolžnost, da je srečen. Srečni moški, ženske in otroci na plakatih in v reklamnih spotih nenehno kažejo, na kakšen način najlažje postanemo srečni še sami. Kaj sreča, poleg njene kemične slike, sploh je? Zakaj je tako visoko na lestvici sodobnih vrednot? Še več – zakaj je prav sreča edina vrednota, v katero se ne dvomi, ki je inherentno dobra? Ste v preteklem mesecu pogosto občutili potolčenost, žalost, muko ali celo brezup? Ste se v preteklem mesecu le s težavo lotevali reči, ki jih sicer radi počnete? Odgovor je na dlani.

»Jure Novak: Zato sem srečen« je performans o depresiji, je performans za vas.

 

Več o sami predstavi si lahko preberete na: http://glej.si/dogodki/predstave/122/105.

 

 

Gledališče Glej (http://www.glej.si) v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost, podarja enkrat po dve vstopnici za gledališko predstavo »Jure Novak: Zato sem srečen«.

 

Vse, kar morate storiti, je napisati, kaj vas je nazadnje osrečilo oziroma užalostilo. Najboljši odgovor bo izbral glavni akter predstave Jure Novak, Gledališče Glej pa bo nagrajenca v sodelovanju s spletno revijo Ventilator besed nagradilo z dvema vstopnicama za predstavo »Jure Novak: Zato sem srečen«.

 

Svoje prispevke oddajte najkasneje do torka, 13. marca, do 17.00 v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

 

Nagrajenca bomo kontaktirali po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bo prevzel na blagajni Gledališča Glej pred samo predstavo.

 

 

Vabljeni k sodelovanju!

 

 

Komentarji

 1. Ljilja Dragaš | 11.3.2012, 07:46
  Ljubim ta čas..,
  čeprav igra se iz nas..
  Ljubim tisto kar bo,
  čeprav vem,da ne bo vedno lepo,..
  Ljubim ljubezen,ker vem,da je večna,..
  In Ljubim svojo hči,
  zaradi nje,znam danes biti Srečna!!
 2. Igor Pavlič | 11.3.2012, 08:10
  Včeraj me je pa res razveselilo in prineslo veselje na obraz in v dušo, ko sem sredi sončnega dne zagledal letošnjega prvega metuljčka cekinčka. Kje s eje vzel v teh haldnih dneh, mi pa ers ni jasno.In kdor se ne veseli takšnih majhnih "doživljajev", sploh v naravi, je prikrajšan.
 3. Tea | 11.3.2012, 09:14
  Srečna sem. Zelo.
  Verjamem vase. Močno.
  Radost v očeh.
 4. Ventilator besed | 13.3.2012, 19:14
  Glavni akter predstave, Jure Novak, je izbral najboljši odgovor. To je odgovor gospe Ljilje Dragaš. Čestitamo! Kontaktirali Vas bomo po elektronski pošti, da se dogovorimo za prevzem nagrade.
  Vsem skupaj pa se zahvaljujemo za sodelovanje!

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko