Nagradne igre

  • normal_pic_film_photo_2012_04_variola_vera_prog_variola_vera.tif

Nagradna igra Kinoteke Ljubljana – vstopnice za film Variola Vera

Ventilator besed | 30.3.2012 | Komentarji 2

 

V četrtek, 5. aprila, ob 18.45 bo v Kinoteki Ljubljana na ogled film Variola Vera.

Film govori o jugoslovanskem turistu v Afriki, ki od revnega trgovca na bazarju kupi flavto, ki je okužena s smrtonosnim virusom koz. Ob pristanku na letališču v Beogradu se zgrudi in prepeljejo ga v bolnišnico, kjer zdravniki zaman poskušajo postaviti diagnozo. Medtem se virus razširi na ostale bolnike in osebje bolnice. Okuženi po nekaj urah začnejo umirati in v stavbi zavlada silen preplah …

Več o samem filmu si lahko preberete na: http://www.kinoteka.si/program.

Kinoteka Ljubljana (www.kinoteka.si) v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost, podarja dvakrat po dve vstopnici za film Variola Vera. Kinoteka bo v sodelovanju z Ventilatorjem besed naključno izbrala dva bralca, ki bosta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje, in ju razveselila z dvema brezplačnima vstopnicama.

Nagradno vprašanje se glasi:

Katero nagrado je prejel film na festivalu v Valenciji?

Svoj odgovor oddajte najkasneje do torka, 3. aprila, do 17.00 v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

Nagrajenca bomo kontaktirali po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bosta prevzela na blagajni Kinoteke na dan predstave.

 

Komentarji

  1. Igor PAvlič | 30.3.2012, 09:03
    Film je dobil nagrado za scenarij in režijo, ampak ne v "Veneciji" - Benetkah, ampak v Valenciji v Španiji (Mediterranean Countries Film Festival).
  2. Ventilator besed | 4.4.2012, 07:13
    Čestitamo Igor, pravilno ste odgovorili na nagradno vprašanje. Kontaktirali vas bomo po emailu, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko