Nagradne igre

 • mojatasocialisticnikulak_acda48ac22621f170bf3f791721e6091

Nagradna igra Kinoteke Ljubljana – vstopnici za film Moj ata socialistični kulak

Ventilator besed | 5.5.2012 | Komentarji 3

 

V petek, 11. aprila, ob 21. uri bo v Kinoteki Ljubljana na ogled film Moj ata socialistični kulak s predfilmom Tovariš telefon.

Leto 1945, svetovna vojna je končana. V vas se vračajo vojaki, Jožeta Maleka (Polde Bibič) pa najdlje ni. Žena Mimika (Milena Zupančič) in otroka Tinček in Olga vedo le, da je pobegnil iz nemške vojske v sovjetsko Rdečo armado. Ko se oče vrne, življenje na vasi steče dalje. Toda nad zemljo se zgrinjajo temni oblaki. Naenkrat ni več dobro, če si bil Stalinov vojak. Maleka sumijo, da je informbirojevec …

Več o sami predstavi: http://www.kinoteka.si/program

Kinoteka Ljubljana (www.kinoteka.si) v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost, podarja enkrat po dve vstopnici za film Moj ata socialistični kulak. Kinoteka bo v sodelovanju z Ventilatorjem besed naključno izbrala bralca, ki bo pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, in ga razveselila z dvema brezplačnima vstopnicama.

Nagradno vprašanje se glasi:

Kako je ime režiserju filma, katerega retrospektiva meseca maja poteka v Kinoteki?

Svoj odgovor oddajte najkasneje do srede, 9. maja, do 17.00 v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

Nagrajenca bomo kontaktirali po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bo prevzel na blagajni Kinoteke na dan predstave.

 

Komentarji

 1. Igor Pavlič | 5.5.2012, 08:02
  MAtjaž Klopčič
 2. Dora Debeljak | 9.5.2012, 08:57
  Matjaž Klopčič
 3. Ventilator besed | 9.5.2012, 21:05
  Draga sodelujoča, pravilno sta odgovorila na nagradno vprašanje. Tokratni žreb je določil, da bo vstopnici prejela Dora Debeljak. Dora, kontaktirali vas bomo po emailu, da se dogovorimo za prevzem vstopnic.
  Čestitamo!

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko