Nagradne igre

  • audition

Nagradna igra: Vstopnici za predstavo „Avdicija za življenje“

Ventilator besed | 4.6.2012 | Komentarji 0

 

Med 10. in 15. junijem ob 21.00 uri bo v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana na ogled predstava „Avdicija za življenje“.

Nekega lepega dne se Buda sprehaja ob obali lotosovega ribnika. Nenadoma se ustavi in med tančico cvetov ugleda nepričakovan prizor; pod njim zeva brezno pekla z Reko mrtvih in Goro bodic, ki ju uzre v kristalno čisti vodi. Pred njim se izriše podoba moža po imenu Kandata, morilca, roparja in požigalca, ki se skupaj z ostalimi grešniki zvija na dnu pekla. Kljub njegovim hudodelstvom se spomni, da je nekoč opravil dobro delo. Ker je prizanesel drobnemu pajku, se Buda odloči, da bo Kandato skušal rešiti iz pekla. Vzame srebrno pajkovo nit in jo spusti naravnost na dno pekla, v Jezero krvi, v katerem se Kandata skupaj z grešniki komaj drži nad gladino. Ko zagleda srebrno nit, se je oprime z obema rokama, se začne naglo vzpenjati, in ko ne zmore niti oprijema več, počije. In medtem, ko že misli, da je rešen, opazi, da se po niti kakor mravlje vzpenja nepregledna množica grešnikov…

Več o predstavi na: www.bunker.si

Bunker (www.bunker.si) zavod za izvedbo in organizacijo kulturnih prireditev, v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost, podarja enkrat po dve vstopnici za predstavo „Avdicija za življenje“, ki bo na ogled med 11. in 15. junijem, ob 21.00 uri v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana.

Vse, kar morate storiti, je odgovoriti na spodaj zastavljeno vprašanje:

 

Katera dva umetniška kolektiva sodelujeta pri predstavi Avdicija za življenje?

Odgovor lahko poiščete na: www.bunker.si

 

Zavod Bunker bo v sodelovanju s spletno revijo Ventilator besed naključno izbral bralca, ki bo pravilno odgovoril na nagradno vprašanje in ga nagradil z dvema vstopnicama za predstavo „Avdicija za življenje“. Svoj odgovor oddajte najkasneje do petka, 08. junija, do 17. ure v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

 

Nagrajenca bomo obvestili po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bo prevzel na blagajni Stare mestne elektrarne – Elektra Ljubljana. Nagrajenec bo lahko predstavo obiskal med 11. in 15. junijem.

 

Vabljeni k sodelovanju!

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko