Nagradne igre

 • zmajcek_10-2012-naslovnica

Nagradna igra Revije Zmajček

Ventilator besed | 8.10.2012 | Komentarji 6

 

Dragi prijatelji!

 

V oktobru, ko postane jesen zlatorumena, praznujemo teden otroka, ko znova poudarimo resnico, da so otroci naše največje bogastvo.

 

Oktobrski Zmajček je tudi zaradi tega nekaj posebnega, saj bo vse naročnike obdaril z novo glasbeno zgoščenko ASFALTNICE. Oktobrska vsebina je vabljiva, mamljiva in pisana. V njej je veliko didaktičnih nalog, nadgrajenih z nalepkami, vabi vas k ustvarjanju in kuhanju. Tako boste lahko iz kartona, vpetega v sredino revije, izdelali pujska – hranilnik, namignili pa vam bomo tudi, kako z malce ustvarjalnosti izdelate fotoaparat, ki naredi smešne fotografije.

 

Čakajo vas nove Zmajčkove uganke, pesmi, slikopis in druge zgodbice. Zgodbica Toma Kočarja ZAJEC IN ŽELVA, ki jo je ilustrirala Maja Lubi, opozori na svet nenehne tekmovalnosti in nevsiljivo sporoči, da je še marsikaj pomembnejše od zmage.

 

Miška Maruška - zgodbe o njej piše Mateja Reba – tokrat spozna pomembno resnico: prijatelji ne izdajajo skrivnosti in vedno držijo skupaj.

 

Izvedeli boste lahko tudi vse o ježu, ki se na lov odpravi šele ob večernem mraku, ter se naučili marsikaj o denarju, npr. kako so trgovali včasih in kako danes. Ste vedeli, da je 31. oktober svetovni dan varčevanja? Po denarju pa diši tudi Zmajčkov oktobrski kuharski recept, saj vas vabi, da spečete Zmajčkove cekine.

 

Pa nikar ne pozabimo na prilogo za starše. Tokrat je avtorica članka univ. dipl. socialna pedagoginja Petra Kastelic, dovolj zgovoren pa je že naslov: DELO IN UČENJE - ŽE V VRTCU?

 

Revija Zmajček (http://www.zmajcek.net) v sodelovanju z Ventilatorjem besed podarja bralcu, ki bo prvi odgovoril na nagradno vprašanje, slikanico USPAVANKA ZA ZMAJČKE, ki jo je napisala Zvezdana Majhen.

 

Tokratno nagradno vprašanje glasi: Kdo je avtorica naslovne ilustracije oktobrske številke revije Zmajček?

 

Svoj prispevek oddajte v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed najkasneje do petka, 12. oktobra, do 17.00 ure.

 

Ventilator besed bo naključno izbral enega izmed bralcev, ki bo pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, in mu podelil nagrado.

 

Nagrajenec se bo z Revijo Zmajček dogovoril o prevzemu nagrade.

 

Vabljeni k sodelovanju!

 

 

 

 

Komentarji

 1. Katja Vidmar | 9.10.2012, 17:57
  Naslovnico oktobrske številke revije Zmajček je ilustrirala Ana Razpotnik Donati :o)
 2. Marija Krajnc | 10.10.2012, 08:20
  Oktobrskega Zmajčka je ilustrirala Ana Razpotnik Donati.
 3. Silvija | 10.10.2012, 09:17
  Avtorica naslovne ilustracije oktobrske številke revije Zmajček je Ana Razpotnik Donati.
 4. urška* | 11.10.2012, 19:29
  avtorica illustracije v REVIJI ZMAJČEK ja Ana Razpotnik Donati.
 5. ARD | 12.10.2012, 22:35
  Ana Razpotnik Donati
 6. Ventilator besed | 13.10.2012, 17:55
  Pozdravljeni,
  zahvaljujemo se za vaše odgovore. Žreb je odločil, da tokratno nagrado prejme Marija Krajnc. Čestitamo. Marija, kontaktirali Vas bomo po emailu, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko