Nagradne igre

 • sho_your_face_2_foto_arhiv_bunker

Nagradna igra: Vstopnici za predstavo kolektivov Betontanc & Umka.Lv: SHOW YOUR FACE!

Ventilator besed | 12.10.2012 | Komentarji 3

 

25. in 27. oktober 2012 ob 21.00 v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana na Slomškovi 18, v Ljubljani.

Virtuozna predstava lutkarstva, gledališča, plesa in žive glasbe, ki proučuje posledice poguma in njegovega pomanjkanja skozi 20. stoletje, bo po skoraj dveh letih ponovno v Ljubljani!

»Predstava je ostra, politično angažirana, relevantna, nemirna in v pravem času.« (Chicago tribune, 15. januar 2011)

Začetek prejšnjega stoletja sta zaznamovali dve »teroristični« skupini: raziskovalci osnovnih delcev človeške duše in raziskovalci osnovnih delcev materije. Freudovci na eni in jedrski fiziki na drugi strani so delovali kot majhne skupine, ki varujejo poslednje skrivnosti duše in materije.

Druga svetovna vojna se je končala z zmagoslavjem fizike. Eksplozija atomske bombe, ki je s strahovitimi posledicami končala neko obdobje v človeški zgodovini, je bila samo praktični dokaz tega, kar se zgodi, če razbijemo osnovne delce.

Še zmeraj pa ne vemo, kaj se zgodi, če razbijemo osnovne delce človeške duše, in kako to narediti, ker še nobena država ni bila pripravljena vložiti v raziskave dušeslovja toliko denarja, kot je bila za razbitje atoma. Kajti kapitala ne zanima ozdravljenje duše, kapital se redi od neumnosti ljudi…

Bunker (www.bunker.si) zavod za izvedbo in organizacijo kulturnih prireditev, v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost, podarja dvakrat po dve vstopnici za predstavo kolektivov Betontanc & Umka.Lv: SHOW YOUR FACE!, ki bo na ogled 25. in 27. oktobra, ob 21.00 uri v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana.

Vse, kar morate storiti, je odgovoriti na spodaj zastavljeno vprašanje:

Katerega leta je nastala predstava kolektivov Betontanc & Umka.Lv: Show Your Face?

Odgovor lahko poiščete na:

http://www.bunker.si/slo/produkcija/betontanc/betontanc-umkalv-show-your-face

 

Zavod Bunker bo v sodelovanju s spletno revijo Ventilator besed naključno izbral 2 bralca, ki bosta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje in ju nagradila z dvema vstopnicama za predstavo kolektivov Betontanc & Umka.Lv: Show Your Face. Svoj odgovor oddajte najkasneje do četrtka, 18. oktobra, do 17. ure v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

 

Nagrajenca bomo obvestili po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bosta prevzela na blagajni Stare mestne elektrarne – Elektra Ljubljana. Nagrajenec bo lahko predstavo obiskal 25. oziroma 27. oktobra.

Informacije in rezervacije: www.bunker.si, info@bunker.si, 051 269 906

 

 

 

 

Komentarji

 1. Katja Vidmar | 13.10.2012, 08:20
  Show your face! je bila njihova dvanajsta predstava in je nastala leta 2006.
 2. Vera N. | 16.10.2012, 15:55
  ..leta 2006.

  Jaz sem si predstavo ogledala lani, v Stari elektrarni. Prevzela me je tako zelo, da jo z veseljem pogledam še enkrat.
 3. Ventilator besed | 21.10.2012, 15:48
  Pozdravljeni,
  zahvaljujemo se za vajine odgovore. Obe sta pravilno odgovorili. Čestitamo. Kontaktirali vaju bomo po emailu, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko