Nagradne igre

  • to_je_sele_zacetek_foto_marcandrea

Nagradna igra: Vstopnice za predstavo VIA NEGATIVA: TO JE ŠELE ZAČETEK

Ventilator besed | 30.1.2013 | Komentarji 0

Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana, Slomškova 18, Ljubljana

13. in 14. februar ob 20.00

Tretji performans iz serije Nerazrešljivo, ki je bil premierno izveden na dan prvega kroga slovenskih predsedniških volitev, razkriva, kako srečni smo, da živimo v demokraciji.

“Ravna svetloba, vključno z osvetlitvijo občinstva, en mikrofon, občasno ponavljajoča se lucidna glasbena intervencija – to je vse, kar je ta performans potreboval, da bi maksimalno ironiziral klavrno stanje predstavniške demokracije. Revščino, ki se širi. Vlogo kritične umetnice in umetnika, ki v pogojih statusa quo lahko samo še skače v svoji goloti, saj je razglašen za odvečnega družbenega parazita.” (Nenad Jelesijević, Radio Študent, 19. november 2012)

Bunker (www.bunker.si) zavod za organizacijo in izvedbo kulturnih prireditev, v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost, podarja dvakrat po dve vstopnici za predstavo Via Negativa: To je šele začetek, ki bo na ogled 13. in 14. februarja ob 20.00 uri v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana.

Vse, kar morate storiti, je odgovoriti na spodaj zastavljeno vprašanje:

Katera sta prva dva performansa Vie Negative iz serije Nerazrešljivo?

Odgovor in podrobnosti o sami predstavi lahko poiščete na:

http://vntheatre.com/

Ventilator besed bo naključno izbral 2 bralca, ki bosta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje in ju nagradil z dvema vstopnicama za predstavo Via Negativa: To je šele začetek. Svoj odgovor oddajte najkasneje do srede, 06. februarja,  do 17. ure v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

Nagrajenca bomo obvestili po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bosta prevzela na blagajni Stare mestne elektrarne – Elektra Ljubljana

Informacije in rezervacije: www.bunker.si, info@bunker.si,  051 269 906

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko