Nagradne igre

  • vabilo-20.februar

Brezplačne vstopnice za literarno pustolovščino

Ventilator besed | 19.2.2013 | Komentarji 0

Vabljeni na novo literarno pustolovščino v okviru Spremljevalnega programa literarnih ustvarjalnic.

V sredo, 20. februarja,  bomo ob 19. uri, v prostorih inštituta IRIU, na Resljevi cesti 20 v Ljubljani, gostili svetovno uveljavljeno makedonsko pesnico in pisateljico Lidijo Dimkovsko, avtorico petih pesniških zbirk in dveh romanov, dobitnico vrste domačih in tujih nagrad, med njimi romunske nagrade Poesis in nemške nagrade Hubert Burda ter gostjo najprestižnejših literarnih festivalov po vsem svetu; kot literarna štipendistka pa je bivala v Iowi, Londonu, Berlinu, Salzburgu… V slovenščini so prevedena njena pesniška zbirka Nobel proti Nobelu, roman Skrita kamera ter zadnja pesniška zbirka pH nevtralna za življenje in smrt.

Pogovor z njo bo vodila prevajalka in kritičarka Ana Geršak.

Vstopnina za literarni večer znaša 2,00 evra. V ceno je vključen popust pri nakupu Strip-o-kritike ali beležke Poet se nosi, z vstopnino pa prejme vsak obiskovalec tudi knjigo po lastni izbiri iz nabora knjig za Knjižno barantanje.

 

Inštitut IRIU podarja 2 x po dve vstopnici za navedeni dogodek. V kolikor ste zainteresirani, se nam javite v komentar članka, najkasneje do srede, do 7.00 ure zjutraj. Naključno bomo izbrali dva bralca in jima podelili dve vstopnici.

Nagrajenca bomo obvestili po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bosta prevzela v prostorih inštituta IRIU.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko