Nagradne igre

  • bo
  • bo2
  • okrogel_svet

NAGRADNA IGRA – Zgoščenka skupine BO!

Ventilator besed | 1.7.2014 | Komentarji 1

Rockerska zasedba BO! deluje v stalni zasedbi od leta 2010. Prvo ploščo ‚Dirka za notranji mir‘ so posneli in izdali konec leta 2011, letos aprila pa je izšla druga plošča z naslovom ‚Okrogli svetovi‘. Njihov aktualni repertoar obsega do tri ure avtorske rockerske glasbe.

V vmesnem obdobju so imeli številne koncerte. Med večje uspehe štejejo:

-          Single ‚Dirka za notranji mir‘ s prve plošče, ki je bil tudi popevka tedna na Valu 202. Za pesem ‚Olga‘ so posneli tudi prvi videospot, ki se je pojavil na lestvici oddaje TOČKA.

-          Bili so gostje oddaje ‚Na sceni‘, predstavili so se v oddaji Aritmija na RTV Slovenija, vmesni single ‚Eno‘ pa so prijavili na razpis Vala 202 v sodelovanju z ZKP RTV Slovenija, kjer je komisija glasbenih urednikov in poznavalcev med številnimi prijavljenimi slovenskimi ustvarjalci naš komad ‚Eno‘ uvrstila v finalni izbor, natančneje med 15 finalnih skladb, ki jih lahko poslušamo na studijski plošči VAL 012 – Imamo dobro glasbo. Ob izdaji zgoščenke so nastopili v živo v STUDIU 14 na RTV Slovenija.

-          V letu 2013 so sodelovali pri projektu ‚Rokerji pojejo pesnike‘, na istoimenski zgoščenki je tudi skladba ‚O čem tuhtajo berači‘.

-          Pri drugi plošči so malce spremenili pristop v samem tehnično-snemalnem procesu, kar se pozna predvsem na zvoku, ki ga bodo znali ceniti glasbeni audiofili in zvočni gurmani. Snemali so v studiu Bear tracks v Kočevju. Na tokratnem albumu sta se jim kot gosta pridružila legendi Davor Klarič na klaviaturah in Peter Dekleva na kitari. Drugo ploščo so svojim fanom in širši slovenski javnosti, željni dobre glasbe, predstavili 28. marca v kultnem ORTO baru.

-          Pred kratkim so bili ‚Popevka tedna‘ na VALU 202, s skladbo z novega albuma ‚1000-e luči‘ za katerega so pravkar posneli tudi videospot, ki so ga premierno predstavili v mesecu aprilu 2014.

 

BO! sestavljajo:

Boštjan Meh – vokal

Robi Kugler – kitara

Jurij Žohar – bas

Vito Kugler – klaviature

Urban Krč – bobni

Več na: www.b-o.si

 

Skupina BO! v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost, podarja eno zgoščenko Okrogli svet.

 

Vse, kar morate storiti, je pravilno odgovoriti na spodnje vprašanje:

Koliko albumov je izdala skupina BO?

 

 

Svoj odgovor oddajte najkasneje do nedelje, 06. julija, do 17.00 v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

 

Ventilator besed bo naključno izbral enega izmed bralcev, ki bo pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, in mu podelil nagrado.

Nagrajenec se bo s Skupino BO! dogovoril o prevzemu nagrade.

 Vabljeni k sodelovanju!

 

Komentarji

  1. Marija Krajnc | 2.7.2014, 07:26
    3

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko