Nagradne igre

 • pista_sveta_0

Vstopnice za predstavo Betontanc: PISTA SVETA

Ventilator besed | 16.6.2015 | Komentarji 4

Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana, Slomškova 18, Ljubljana

Pista sveta v ospredje postavlja kolesarstvo, uprizarja moč, ekstrem in dinamiko, ki jih premore adrenalinski šport. Performerje, ki na kolesih mojstrsko krožijo v velodromu, postavlja pred poseben preizkus mentalne in fizične vzdržljivosti. V zgodbi se pojavi truplo kolesarja, ki sproži igro razreševanja smrti: je šlo za umor, samomor ali nesrečo? Kolesarjeva smrt je postavljena v širši kontekst mašinerije profesionalnega športa, znotraj katerega se pojavljajo poškodbe, nečloveški fizični napori, doping, tesnoba, želja, strast in upanje.

Umrli kolesar postane junak, ker si je upal živeti svojo strast. Marsikdo si ne upa. Brez junakov smo vsi samo navadni ljudje. Brez junakov ne vemo, kako daleč lahko gremo.

Zavod Bunker (www.bunker.si) v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, podarja štirikrat po dve vstopnici za predstavo PISTA SVETA, ki bo 27. in 28. junija ob 20. uri v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana.

Vse, kar morate storiti, je odgovoriti na spodaj zastavljeno vprašanje:

Kdo so avtorji glasbe?

Ventilator besed bo naključno izbral 4 bralce, ki bodo  pravilno odgovorila na nagradno vprašanje, in jih nagradil z dvema vstopnicama za predstavo PISTA SVETA. Svoj odgovor oddajte najkasneje do 19.06.2015 v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

Nagrajence bomo obvestili po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bodo prevzeli na dan predstave na blagajni Stare mestne elektrarne – Elektra Ljubljana.

Informacije in rezervacije: www.bunker.si, info@bunker.si,  051 269 906

Komentarji

 1. Katja | 8.6.2015, 07:45
  Silence (Boris Benko, Primož Hladnik), Dead Tongues
 2. Tomaž | 17.6.2015, 13:19
  Silence (Boris Benko, Primož Hladnik), Dead Tongues
 3. Miha | 18.6.2015, 17:52
  Silence (Boris Benko, Primož Hladnik), Dead Tongues
 4. Ventilator besed | 22.6.2015, 14:05
  Čestitamo vsem skupaj! Kontaktirali vas bomo po emailu, da se dogovorimo za prevzem vstopnic.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko