Nagradne igre

 • rada_se_imam

Nagradna igra: Slikanica Rada se imam

Ventilator besed | 25.1.2016 | Komentarji 13

 

Slikanica Rada se imam, avtorice Sanje Žontar,  vsebuje pozitivne stavke oz. afirmacije, ilustracije in prostor za risanje. Primerna je za otroke od 2 – 8 leta starosti. Kaj je afirmacija? Prav gotovo ni človeka, ki si v življenju ne bi želel več pozitivnih in ljubečih misli. Da bi bilo naših negativnih misli čim manj, si lahko pomagamo s pozitivnimi stavki oz. afirmacijami. Vsaka pozitivna trditev, v sedanjiku in v prvi osebi ednine, ki si jo izgovarjamo po tiho ali na glas, je afirmacija. Naša misel je energija in prav tako naše besede in dejanja. Mislimo pozitivno, govorimo ljubeče in delajmo dobro za vse ljudi. Lahko se imamo preprosto radi, prav takšni, kakršni smo.

 

Slikanice lahko kupite v vseh boljših knjigarnah po Sloveniji ali na moji spletni strani www.zavododprtosrce.si.

 

 

Ventilator besed vam v sodelovanju z Zavodom Odprto srce podeljuje eno slikanico Rada se imam.

 

Vse, kar morate storiti je, odgovoriti na vprašanje: Kako si pokažem, da se imam rad/a?

 

Svoj odgovor oddajte v komentar članka najkasneje do srede, 3. februarja, 2016, do 17. ure.

 

Ventilator besed bo skupaj z avtorico slikanice, Sanjo Žontar, izbral enega izmed najbolj simpatičnih odgovorov, avtorja/avtorico tega odgovora pa bo nagradil s slikanico Rada se imam.

 

Nagrajenec se bo z Zavodom Odprto srce dogovoril o prevzemu nagrade.

Komentarji

 1. Polonca | 26.1.2016, 16:21
  zjutraj preden vstanem se pobožam po licu in rečem;" dobro jutro, novi dan prinesi mi kaj lepega." Zvečer ko ležem v posteljo se pobožam po licu in rečem. danes si bila zelo pridna, lahko noč, kot je bil lep dan naj bo tudi noč."
 2. Monika | 26.1.2016, 17:23
  Napišem pesem in sanjam o lepih stvareh.
 3. Januša | 27.1.2016, 12:32
  Vsako jutro, ko me zbudi smeh moje male štručke in zvečer, ko pomirjena zaspi v mojem naročju, si rečem "dobra mama sem" in pomirjena ter srečna zaspim tudi jaz.
 4. estera | 27.1.2016, 13:00
  Ko se mi zdi, da se mi bo zmešalo od pričakovanj, ki jih ima okolica od mene, si skuham čaj, sedem zavrtim dobro glasbo in tako uživam, dokler nisem čisto mirna.
  Takrat se moj srček umiri in napolni z ljubečo energijo, ki me žene, da izpolnim čim več želja tistim, ki me obdajajo.
 5. Ana | 27.1.2016, 13:12
  Da imam rada sebe pokazem tako, da nikoli, nikjer in nikomur vec ne dovolim da bi grdo ravnal z menoj. lp
 6. Melita | 27.1.2016, 13:37
  Da se imam rada si pokažem na mnogo drobnih načinov: lepo govorim s sabo, sem prijazna in nežna do sebe, berem, se družim z meni dragimi osebami, se uredim, si vzamem čas za mirno kosilo in kavico na sončku, si večkrat povem, da se imam rada, se z ljubeznijo pogledam v ogledalo... :)
 7. Mojca | 27.1.2016, 13:49
  Tako, da se ne obsojam vsakič, ko ne gre vse 100% po načrtu ...
 8. Laura | 27.1.2016, 13:57
  Izkušnje so me pripelje do te točke, da negativno naravnani ljudi ne pustim do sebe, ker se cenim in imam rada.
 9. Nina | 27.1.2016, 15:37
  Skrbim za zdravje,kvalitetno in zdravo se prehranjujem,telovadim,veliko sem v naravi,poslusam sama sebe. Nikomur ne dovolim da se grdo do mene obnasa, hvalezna sem za malenkosti in obtimisticno gledam na svet.
 10. Ksenchy | 28.1.2016, 20:11
  Vsako jutro si vzamem čas in si naredim dober zajtrk, skuham kavo in zraven preberem kakšno lepo misel, ki me popelje v nov dan. Preden grem v nov dan, si rečem, saj bo šlo Ksenchy, čeprav ni lahko, ampak ti se ne daš, greš novim izzivom naproti. Čeprav je težko, ko se trudiš, da se imaš rad... ker te okolje in ljudje silijo v nasprotne smeri... a moraš vztrajat, čeprav to ni ravno lahko... a se moraš trudit in trudit... vsak dan, znova in znova...
 11. Maja | 29.1.2016, 00:18
  Imam se rada. Kako? Da si podarim lepa oblačila? Da imam lepo frizuro? Da si ožamem pomarančo in si rečem, da je to za moje zdravje? Da tečem pol ure, da "nekaj naredim zase". Ne. Rada se imam tako in takrat, ko se oblečem v nasmeh in objamem vse tiste, ki jih imam najrajši. - Kajti le veselje in sreča drugih me dela takšno, kakršna sem. Zaradi drugih se (lahko) imam rada. Prav takšna, kakršna sem. Maja
 12. Guapisimia | 30.1.2016, 16:23
  Tako, da v življenju počnem stvari/aktivnosti, ki jih imam rada in to mi pomaga ohranjati moč in pozitivno energijo v času, ko zame ni najbolj rožnat :) Družim se z ljudmi, ki jih imam rada in izžarevajo pozitivno energijo, negativcem ne pustim blizu. Vsakič, ko se se vidim v ogledalu si rečem: hola guapa :) in že se mi na obrazu nariše nasmeh.
 13. Ventilator besed | 6.2.2016, 15:50
  Dragi naši bralci in bralke, resnično smo veseli vseh vaših odgovorov. Vsak način izkazovanja ljubezni do sebe je lep in edinstven: tu se ne more ocenjevati, kateri je lepši, kateri je boljši. Ker podarjamo le eno knjigo, moramo nekoga izbrati. Tokrat je to Melita. Melita, čestitke! Kontaktirali vas bomo po e-mailu, da se dogovorimo za prevzem nagrade. Vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje. Ker vidimo, da je bil interes velik, se bomo v bližnji prihodnosti potrudili podariti še kakšno knjigo. Imejte se radia <3

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko