Nagradne igre

 • disavna_sveca_figovi_listi_100_g

Svetujemo: Podarite dišavno svečko!

Ventilator besed | 23.12.2009 | Komentarji 7

Leto se počasi izteka, prav je, da si vzamemo čas za družino in prijatelje. Praznovanje pa bo veliko lepše, če si boste ustvarili prijetni ambient.

 

Med decembrskimi prazniki ne smejo manjkati pečeni piškoti, okusna večerja, božične pesmi, okras iz pomaranče in cimeta ter seveda dišeče svečke.

 

Prav je, da je v teh dneh dnevna soba prijetna in polna veselja. V kotu stoji okrašena smrečica, otroci pa vsako jutro škilijo pod njo. Je kateri od dobrih mož že pustil darilo zanje?

 

Prav posebno vzdušje pa si lahko pričarate z eteričnimi olji ali dišečimi svečkami. To pa je tudi zelo lepo darilo za družinske člane ali prijatelje.

 

Tokrat vam predstavljamo dišavno svečo Figovi listi iz L'OCCITANE. Vstopite v dišavni svet Provanse. Vnesite v vaš dom pridih čarobnosti s prefinjenim dotikom svetlobe in dišave.

 

Dišava "Figovi listi" razkrije aromo zrelih sadežev, skritih za svežimi figovimi listi ...
Goreča sveča bo odišavljala prostor približno 20 ur.

 

100 % bombažni stenj zagotavlja čistejše izgorevanje in minimalno količino dima.

Komentarji

 1. leni | 23.12.2009, 17:54
  Ja. lepo je, ko med prazniki diši po hiši. Pri nas največkrat po peki piškotov pa tudi naravna smrečica oddaja prav poseben vonj. Na sveti večer pa še posebej lepo diši po kadilu.
 2. april | 23.12.2009, 19:11
  Božične arome so vsekakor tudi del dokoracije za ta čas in tako pričarajo pravo božično vzdušje. Cimetove palčke, vanilija, sveže pečeni medenjaki....
 3. lucija | 23.12.2009, 20:42
  Obožujem dišave, prav tako moj mož. velikokrat, ne samo v decembru, pri nas doma gorijo svečke, v znak toplote in družinske povezanosti. V decembru si čaroben vonj pričarava z vonjem cimeta in jabolka, sicer pa je sivka vedno dobrodošla v našem domu...čeprav se tudi češnji težko upreva....
 4. arielca | 23.12.2009, 21:35
  Vonj po cimetu in vaniliji, po pečenih jabolkih, medenjakih, ingverjevih piškotih... Mmmm... December mora dišati in v varnem naročju doma dišeče svečke, eterična olja in slastni piškoti dajo praznikom pridih čarobnosti.
 5. muška | 23.12.2009, 22:13
  Meni so svečke super! Že na začetku meseca decembra jih začnem prižigat -eno za drugo :) Decembra mora v stanovanju dišat, po cimetu vaniliji ,pečenem pecivu,.... joj kak bo jutri luštno :)
 6. kaštrun | 23.12.2009, 23:47
  Mmmm svečke... vonji... Ne samo ob bližajočih se praznikih, ampak vsak dan v letu v našem domu diši. Čeprav imamo radi sveže vonje, največkrat diši po sivki. Le-ta nas spominja na morje, nas pomiri ob večerih in seveda ob prijetnem vonju zaziba v spanje. Kadar smo prehlajeni diši po melisi, da nam vonj "odpre" dihalne poti. Pomarančno eterično olje si večkrat kakšno kapljico kapnemo v toplo mleko, saj nas to umiri in prijetno diši. Kadar pa je naše dom ravno pospravljen, rado diši po limoni, citronki. Le-ta prijetno očisti prostor in ga napolni s svežino.
  V prazničnih decembrskih dneh pa pri nas rado diši po jabolkah in cimetu. In neredko se zgodi, da se vonj prepleta z vonjem pravkar pečenih piškotov...
 7. Leja | 24.12.2009, 09:13
  Mmmmmm, ampak L'occitanove res najbolj dišijo ... oni so tolk dobri, res. Najboljši so v vsem.
  P.S.: A so kakšne nagrade? Samo vprašam.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko