Kreativne delavnice

  • 6151030484_58ff6d3029_z

Ustvarjalne delavnice Ventilatorja besed

Ventilator besed | 23.12.2012 | Komentarji 0

 

Drage bralke in bralci! Dragi starši, stari starši in najmlajši!

Popeljite svoje najmlajše skupaj z Ventilatorjem besed v kreativni svet ustvarjalnosti.

Ventilator besed bo v obdobju med 7.1. – 20.3. organiziral prave male ustvarjalne delavnice. Vsak torek se lahko udeležite delavnic na odprtem - na pravljičnem vrtu, v kolikor bodo vremenske razmere to dopuščale, oziroma v prijaznih prostorih Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Ventilator besed, v vili v Trnovem v Ljubljani, kjer bomo skupaj ustvarjali in se ob tem neizmerno zabavali.

Na voljo so naslednje delavnice:

-Likovne delavnice, kjer bo v sodelovanju s Tajo Lojk in Vladimiro Rejc poskrbljeno za kreativno ustvarjanje iz različnih materialov. Izdelovali bomo iz plastelina, gline. S temperami, voščenkami ali barvicami bomo ustvarjali risbe, risali po kamenčkih ali lesu. Izdelovali bomo tudi izdelke iz različnih materialov (volne, blaga, lesa).

-Literarne delavnice bo vodila Vladimira Rejc. Skupaj bomo brali pravljice, peli pesmice, prav tako pa jim bomo tudi sami ustvarjali.

-Jezikovne delavnice (lutke in španski jezik) bodo potekale pod vodstvom profesorice Blanke Mekinda in Vladimire Rejc. Več informacij o sami delavnici je na voljo na spletni strani: http://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=88&id=879

Delavnice so namenjene najmlajšim in potekajo v majhnih skupinah – od 3-5 udeležencev. Delavnica poteka v popoldanskih urah, in sicer traja dve šolski uri. Cena obiska ene delavnice je 10€. Za varstvo otrok bo v tem času poskrbljeno, v kolikor pa se želite udeležiti delavnice tudi Vi, kot spremljevalec otroka, pa znaša cena za obe osebi le 15€.

Vsak udeleženec bo prejel brezplačen didaktični material. Poskrbeli bomo tudi za zdrave napitke in prigrizke.

Delavnice bodo potekale med 16.00 – 18.00 uro.

 

Za rezervacije terminov in ostale informacije nas kontaktirajte:

-na telefonsko številko 041 618 408, gospa Vladimira Rejc

-po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com

 

Vabljeni!

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko