Kreativne delavnice

  • maja12
  • maja13
  • maja14

ATELJE APOK, KJER VAM ZAIGRA SRCE

Ventilator besed | 17.12.2015 | Komentarji 0

Z namenom prebuditi kreativnost in timsko naravnanost v vsakodnevnem delavniku, se je  vzpostavil atelje za oblikovanje in poslikavo keramike –  APOK, v Ljubljani, na Vošnjakovi 4. Gre za vse bolj priljubljen koncept “naredi si sam” (Made by You). Prostor je namenjen vsem kreativnim in ustvarjalnim navdušencem, kjer si lahko sami poslikajo različne kose okrasne in gospodinjske keramike, ali pa svoj kos keramike tudi sami oblikujejo na lončarskem vretenu.

“Pridi, ustvarjaj in uživaj”.

Ideja samega ateljeja je odprtost in spontanost, kar pomeni, da se za manjše skupine ali individualne obiske ni potrebno predhodno najaviti. Želijo delovati na princpu “pridi, ustvarjaj in uživaj”.

 

Prijazna ekipa Apok vam ponudi  tudi skodelico kave ali čaja

Vsi obiski so popestreni s prijetno skodelico kave ali čaja , kot pravijo njihove stranke, v najboljšem vzdušju v mestu .

 

Atelje – kot nalašč za velike skupine

Atelje APOK  je namenjen tudi večjim skupinam. Za večje skupine pa organizirajo tudi team buildinge. Z izbiro teambuildinga v ateljeju udeleženci dobijo celoviti vpogled na področje izdelave in oblikovanja keramike ter tradicionalne domače obrti lončarstva. Sam namen tovrstnih druženj je, da udeleženci krepijo likovno izražanje, kreativnost, motorične spretnosti, razvijajo medsebojne odnose in krepijo skupinski duh.

Skozi kreativno, povezovalno in zabavno obliko animacije udeleženci nadgradijo poznavanje gline kot gradiva, poleg navedenih elementov srečanja , je rezultat team buildinga v APOKu,  tudi unikaten keramični izdelek.

 

Prostor, kjer bodo  vaši  otroci  lahko ustvarjalno  praznovali rojstni dan

Vse bolj priljubljeno pa je praznovanje rojstnega dne za najmlajše, kjer otroci poleg zabave prejmejo tudi znanje, oprijemljive izdelke in nepozabno izkušnjo.ljubljeni koncept »naredi si sam« kjer si obiskovalci izberejo pol izdelek (že žgani kos keramike) in ga lastnoročno poslikajo oz. dekorirajo. Izdelek se nato odžge in je s tem naslednji dan na razpolago za uporabo. Poleg tega si obiskovalci lahko na lončarskem vretenu iz gline oblikujejo poljuben izdelek in ga nato tudi sami dekorirajo. Program temelji na razvijanju ustvarjalnosti, likovnega izražanja, razvijanje motoričnih sposobnosti, spoznavanje gline in keramike. Vsi dogodki so podprti s strokovno animacijo, pri katerem otrok oblikuje uporabni ali okrasni predmet iz gline in dekorira uporabni keramični pol-izdelek. Te izdelke potem v ateljeju še glazirajo in žgejo v keramični peči  pri visoki temperaturi.

 Priznana slovenska keramika po dostopnih cenah – tu jo lahko kupite!

Atelje je namenjen tudi ponudbi unikatne slovenske keramike izdelane na podlagi znanja, pridobljenega skozi tradicijo lončarstva mnogih generacij družine Bojnec in 200-letne tradicije keramike KILI.

Vsekakor je decembrski čas ( in tudi čez celo leto) priložnost, ko lahko sebi in svojim najdražjim poklonite košček svoje osebne kreativnosti in za to je tu APOK – prostor kjer vaša ideja dobi oprijemljivo podobo.

 

Informacije tudi na  www.apok.si  in tel. številki082-058-948

Foto: Lea Rojec

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko