Glasba

  • 23787.n
  • mainimage

Bon Jovi – 8.6. končno tudi v Zagrebu!

Ante Turić | 7.6.2011 | Komentarji 0

 

Bend, ki je že skoraj tri desetletja na sceni, ponosno nosi titulo ambasadorja ameriškega rock and rolla. Do sedaj si je njihove nastope ogledalo več kot 34 milijonov ljudi na svetu.

 

Bon Jovi bo 8. junija prvič v sklopu turneje „The Circle Tour“ nastopal tudi v Zagrebu na stadionu Maksimir. Glede na to da bend do sedaj ni nikoli nastopal v regiji, predvidevajo, da bo koncert Bon Jovija zagotovo eden od največjih na tem prostoru. Bon Jovi bo pričel svojo turnejo prav v Zagrebu, v glavnem mestu Hrvaške pa naj bi se zadržal kar 5 dni, kjer bo poleg priprav za turnejo imel tudi čas za razgledovanje hrvaške metropole.

 

Oprema težka 77 ton bo v Evropo prispela v zabojnikih, do Zagreba pa jo bo pripeljalo kar 50 tovornjakov. Za postavljanje impresivnega video zida bo zadolženo celo 30 oseb in en žerjav. Oder naj bi se sestavljal kar 5 dni, v pripravi pa bo sodelovalo okoli 200 ljudi.

 

Nedavno so se pojavili napisi, da naj bi Richi Sambore zapustil bend Bon Jovija, vendar so ostali člani to kaj hitro demantirali:“ Popolnoma podpiramo Richija. On je in bo ostal član Bon Jovija. Čeprav ne bo prisoten na nekaj prihajajočih koncertih, mu želimo, da si bo čim prej opomogel in se kmalu vrnil v bend.«

 

Zaradi ogromnega povpraševanja po vstopnicah je organizator Lupa Promotion spustil v prodajo karte za zgornjo vzhodno in zahodno tribuno, ter zgornjo severno tribuno.

 

Vstopnice lahko kupite na vseh pooblaščenih mestih EVENTIMA.

 

Vabljeni v Zagreb!

 

Prevedla: Dunja Krajnc

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko