Festivali

  • Brez slike

ŠTUDENTSKA ARENA BO AKTIVIRALA MLADE!

Ventilator besed | 21.4.2013 | Komentarji 0
 
 
 

Spoštovani,

 

vabimo vas, da si v nadaljevanju ogledate vabilo za sodelovanje na največji izobraževalno-sejemski prireditvi za mlade v Sloveniji Študentski areni, ki bo potekala od 22. do 24. oktobra 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (od 12. do 19. ure).

 

Z razumevanjem, v kakšnih pogojih živijo in delujejo mladi danes, že 14. leto zapored pripravljamo Študentsko areno – največje mesto mladih, kjer mlade na praktičen in zabaven način aktiviramo. Od tega, da jim ponudimo informacije o novih izobraževalnih poteh, prvih korakih v zaposlitev, finančni varnosti in neodvisnosti, potovanjih, vse do neusahljivih virov za kreativnost, šport, zdravo življenje in aktivno, predvsem pa smotrno, preživljanje prostega časa že v času dijaških in študentskih let.

 

Mladi so ogledalo družbe in na njih svet stoji – zato jih je potrebno aktivirati, združiti in jim dati čim več informacij, da bodo lahko zrli v svetlo prihodnost. In ravno to že 13 let zapored uspešno počne Študentska arena, saj jo je samo v lanskem letu obiskalo kar 21.300 obiskovalcev, v okviru sejma in programa pa je sodelovalo več kot 200 podjetij in organizacij.

 

Zakaj sodelovati na Študentski areni? Ker vam pomaga uresničiti tako prodajne, kot tudi promocijske cilje, pomaga pri obveščanju ciljne javnosti o vaših programih, aktivnostih, projektih in še kaj na neposreden način! Zato se aktivirajte tudi vi in se predstavite vsem aktivnosti željnim mladim!

 

IZKORISTITE UGODNEJŠI NAJEM RAZSTAVNEGA PROSTORA!

 

Sodelovanje z razstavnim prostorom vam prinaša številne ugodnosti, ki jih ne smete zamuditi – predstavljene so v nadaljevanju. Vse ostale oblike (sponzorstvo prireditve, oglaševanja, promocija ipd.) pa so predstavljene v Vabilu k sodelovanju!

 

þ UGODNEJŠI NAJEM RAZSTAVNEGA PROSTORA V PRVEM PRIJAVNEM ROKU, KI SE ZAKLJUČI  31. MAJA 2013 (popust velja za najem katere koli oblike razstavnega prostora, navede v Vabilu k sodelovanju pod točko 1.)

þ 30 %  POPUST NA DODATNE OBLIKE PROMOCIJE IN OGLAŠEVANJA  

(Okrepite svoj sejemski nastop z oglasnimi sredstvi na sejmu, na spletni strani ali v tiskovinah Študentske arene ter drugimi oblikami promocije – če sodelujete z razstavnim prostorom, lahko to storite 30 %  ceneje.)

 

VEČ INFORMACIJ

 

PRIJAVE

Oglejte si možnosti sodelovanja na spodnjih povezavah ali se oglasite ekipi Študentske arene:

 

Pošljite natisnjeno prijavnico, ki jo najdete spodaj ali v Vabilu k sodelovanju:

§  prek e-pošte:info@dobimo.se

§  na telefonsko številko 01 300 32 03 (Uroš Pohlin, vodja projekta)

§  ali na spletni straniwww.dobimo.se

 

§  po pošti na naslov Proevent d. o. o., Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana

§  po faksu na številko 01 300 32 07

§  ali izpolnitee-Prijavo

 

 

 

 VABILO K SODELOVANJU >

 

E-PRIJAVNICA >   

 PRIJAVNICA >

 

V upanju, da se nam pridružite v največjem mestu mladih tudi vi, vas v imenu celotne ekipe Študentske arene prav lepo pozdravljam,

 

Uroš Pohlin

Vodja projekta

T: +386 1 300 32 03

E: uros.pohlin@proevent.si

 

Za odjavo od e-novičnika, prosimo, pošljite e-sporočilo ODJAVA na info@dobimo.se.

www.dobimo.se

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko