PiSanja

  • au
  • aura-marri-aviza-
  • zajeta_slikaaura1_2

ZGODBA O AURI, KI NAS VARUJE

Maja Matilda Remic | 12.4.2019 | Komentarji 0

Aura je nevidno elektromagnetno polje, ki obdaja in prežema človeško telo, pa tudi vse drugo kar ima vsaj atom. Aura je sestavljena iz sedmih plasti auričnih subtilnih teles in vsako ima svojo edinstveno frekvenco. Medsebojno so povezane, vplivajo na čustva, miselne vzorce, obnašanje in na splošno zdravje osebe. Skozi to polje sprejemamo in odbijamo vibracije, ki so škodljive, dobre vibracije pa telo spusti skozi in jih asimilira. Vendar ni vedno vse tako enostavno. Aura včasih ne more ubraniti vseh neželenih učinkov na naše telo in dušo, saj so velikokrat razne zunanje motnje preveč intenzivne in agresivne ali pa je naša aura prešibka.

Moja zgodba – Ali me moja aura varuje


Povedala vam bom zgodbo o tem, kako nas naša aura varuje in ščiti.
Ko sem bila mlada sem imela močno auro. Zaradi svoje obsmrtne izkušnje sem čutila, da imam poudarjeno elektromagnetno energijo, ki me ščiti, čutila pa sem tudi energijo drugih ljudi, kar ni bilo vedno prijetno. Najbolj sem sovražila fizične dotike tujih ljudi, naključnih ali nenaključnih, zato nisem marala množic. V tistem času sem stanovala v Ljubljani v Šentvidu. V mesto, kjer sem imela službo, sem se vozila z avtobusom. To je bilo za mene prava muka. Avtobusi oziroma trolejbusi so bili v tistih časih zelo polni in ljudje so se gnetli drug ob drugem. V meni se je vedno sprožil odpor, tako, da sem se vsa naelektrila in ljudje so se za čuda od mene vedno odmaknili in se me niso dotikali. Čeprav ljudje niso mogli moje aure videti, pa so jo gotovo občutili in tako tudi reagirali. Nekoč, kasneje, sem si dala auro slikati. Fotografijo sem ohranila, zato lahko vidimo kakšna je bila tedaj moja aura (slika 3). Razlago najdete v članku Vsaka aura je drugačna. 


Velikokrat se je v istem avtobusu vozil tudi danes znan slovenski kostumograf Alan Hranitelj in bivša županja Vika Potočnik. Alan Hranitelj je že zaradi svoje vizualne podobe deloval nedostopno in vzvišeno in opazila sem, da je bilo podobno kot pri meni tudi pri Alanu Hranitelju: ljudje se ga niso dotikali, čeprav je bila še tako velika gneča. Nasprotno od tega pa je bilo pri Viki Potočnik. Ta je bila vedno nasmejana, ljudje so jo vedno tesno obkrožali in se je dotikali. Njo ni to prav nič motilo. Domnevala sem, da je imela ljudi rada in jih je spustila v svojo bližino.
Zgodilo se je tudi, da kdaj te distance, ki jo opisujem, nisem mogla doseči. Vendar je bilo to redko. Tedaj sem šla iz avtobusa na kakšni vmesni postaji dol in prestopila na drug avtobus. Močno sem se skoncentrirala /čutila sem, da sem prav naelektrena/. In potem je običajno vse delovalo tako kot sem želela.


Za zaključek: poskrbimo za svojo auro
Aura nas lahko varuje le kadar je dovolj močna in neprekinjena. Ko začutimo, da nimamo več dovolj energije, ko smo brez volje in razdražljivi, ko nam gre vse narobe, se ustavimo in skušajmo popraviti škodo. Gotovo trošimo več energije, kot jo imamo in nismo v sozvočju sami s seboj in z okolico. Današnji način življenja, ko je glavno vodilo denar, ko je življenje prežeto s kibernetiko in ko so mladini dostopna mamila že na vsakem koraku, je daleč od sonaravnega bivanja. Moramo se zavedati, da za kvalitetno preživetje potrebujemo ubranost telesa, duha in duše. Zdravje in boljši življenjski slog najlažje ohranjamo z uravnoteženim življenjem, s povezanostjo z naravo (in vesoljem) in pozitivnim razmišljanjem.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko