Dogodkovnik

  • final

Celovečerni koncert pevskih zborov Chico skupnosti (ZDA)

Ventilator besed | 28.6.2019 | Komentarji 0

Vljudno Vas vabimo na celovečerni koncert

ZBOROV CHICO SKUPNOSTI (ZDA),


ki bo v četrtek, 04. julija 2019, ob 20.30 uri,

v cerkvi sv. Jakoba v Ljubljani.


Koncert poteka v sklopu evropske turneje zborov, na katerem boste lahko prisluhnili programu  Zoltána Kodálya, W.A. Mozarta, Francka Melchiora, Johna Leavitta, Jakoba Ježa in mnogih drugih preteklih in sodobnih avtorjev.

Polepšajte si poletni četrtkov večer s prijetno zborovsko glasbo! Vstop je prost!Zbore ameriške Chico skupnosti tvorijo otroški pevski zbor Chico in odrasli pevci z večjega območja Chico ter številnih drugih glasbenih skupnosti.

Otroški pevski zbor Chico nastopa že 18. sezon in za seboj imajo bogato tradicijo umetniških zborovskih nastopov po vsej severni Kaliforniji, ter vsako leto nastopajo pred več kod 10.000 obiskovalci.

Zbor Bel Canto je znotraj svoje delovanja pogosto potoval po celotni Ameriki in nastopal  v Carnegie Hallu, Denverju in New Orleansu, pa tudi na številnih lokacijah v Kaliforniji, San Franciscu in Disneylandu. Pred štirimi leto so na svoji evropski koncertni turneji navdušili obiskovalce v Pragi, Dunaju in Salzburgu.

Odrasli pevci zborske Chico skupnosti so člani Bella Voce zbora, ki pogosto nastopajo združeni z različnimi cerkvenimi in skupnostnimi ansambli v Kaliforniji, Koloradu in Wisconsinu. Pevci z bogatimi izkušnjami vsak celovečerni koncert obogatijo z razkošnim zvokom, kar pa pričakujemo tudi na načrtovani letošnji koncertni turneji po Vzhodni Evropi, kjer se je na seznamu koncertov našla tudi slovenska prestolnica.
 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko