Dogodkovnik

  • sola_beltinci
    OŠ Beltinci

Q-šola 2010 je OŠ Beltinci

Planet GV | 28.1.2010 | Komentarji 0

Naziv Q-šola 2010, ki označuje vzgojno-izobraževalni zavod z najsodobnejšim upravljanjem, je prejela Osnovna šola Beltinci, ki je tako postala četrta šola doslej s tem nazivom. Priznanja so predstavniki šol prejeli danes v sklopu 6. posveta poslovnih sekretark in sekretarjev v VIZ, ki ga še danes organizira Planet GV v Čatežu.

 

Osnovna šola Beltinci je priznanje prejela drugič zapored in si je po mnenju petčlanske komisije naziv Q-šola 2010 prislužila zaradi visoke ravni informatizacije, prijaznosti do zaposlenih ter strank, odličnosti odnosov ter delovanja, rednega izobraževanja zaposlenih v upravi VIZ. K nazivu Q-šola 2010 pa je pripomoglo tudi njeno odgovorno ravnanje do okolja in družbe.

 

Namen razpisa, ki je potekal že četrto leto zapored, je predstaviti vzgojno-izobraževalne zavode, ki se sistematično trudijo izboljšati kakovost svojih storitev, pa tudi spodbuditi k nadaljnjim projektom posodobitve dela in opreme v teh ustanovah. Prvi si je naziv Q-šola leta 2007 prislužil Šolski center Novo mesto, Q-šola leta 2008 je bila Ljudska univerza Ptuj, lani pa je ta naziv prav tako prejela OŠ Beltinci.

Prijavljene je pod drobnogled vzela petčlanska strokovna komisija. To so sestavljali koordinatorica poslovnih sekretarjev VIZ pri Zvezi klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije, Romana Pečnik, predsednica društva Ravnatelj, Nives Počkar, mag. Robert Lainšček z Ministrstva za javno upravo, direktorica Planeta GV, dr. Daniela Brečko, in urednica posveta, Monika Zalokar (prav tako Planet GV).

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2018 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko