Dogodkovnik

  • tocka1
  • tocka1_1

TOČKA - dobra novica za tvoj račun!

Ventilator besed | 20.2.2010 | Komentarji 0

V času, ko je pomembno kako porabimo vsak cent je TOČKA idealna storitev, saj znižuje vaše življenske stroške!

 

Kaj je TOČKA? TOČKA je storitev v katero se lahko prijavite vsi uporabniki mobilne telefonije v R Sloveniji ( Mobitel, IZI mobil, Si mobil...), starejši od 15 let. Po uspešni prijavi boste na svoj mobilni telefon prejemali brezplačne SMS/MMS oglase (največ 3 izvorne oglase na dan). V oglasih dobite popuste, nagrade, brezplačne vstopnice in veliko koristnih informacij o dogodkih in akcijski ponudbi oglaševalcev.

TOČKA je popolnoma brezplačna storitev. Prijava v TOČKO je brezplačna, ni mesečne naročnine in VSI prejeti oglasi so popolnoma brezplačni. Še več, za vsak prejet oglas ste nagrajeni s točkami.

Interesna področja. Ob prijavi podate svoje osnovne osebne in demografske podatke: spol, starost, kraj bivanja in status (ime, priimek in naslov niso obvezni podatki), ter opredelite svoja interesna področja. Izmed 18 interesnih področij izberete 4 ali več ter tako navedete, kaj vas zanima (šport, kultura, nakupovanje..) Ti podatke TOČKA uporabi kot kriterij pri pošiljanju oglasov. Prejemate le oglase s področij, ki vas zanimajo. Vsi podatki, so varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih TOČKA uporablja le za namen pošiljanja oglasov in internih analiz in jih ne bo nikoli posredovala tretjim osebam.

10 točk z vsak prejet oglas ali interakcijo. Za prejem vsakega oglasa in za vsak morebitni odgovorprejmete 10 točk, kar je 10 centov! Točke se zbirajo na vašem virtualnem računu, zbiranje in porabo pa lahko spremljate prek mobilnega telefona ali spletnega profila.

Zniževanje življenskih stroškov z novčevanjem točk. Zbrane točke lahko unovčujete na različnih prodajnih mestih – kupite si lahko praktično vse kar si želite: od minut za mobilno telefonijo pri izimobilu in tako zares brezplačno telefonirate, do žvečilnega gumija ali časopisa v trafikah 3dva. In to vse s točkami, ki vam jih podarijo oglaševalci v zameno za ogled njihovih oglasov!

Prijava in odjava. Na storitev se lahko prijavite tako, da obiščete spletno stran www.točka.si , pokličite brezplačno številko 080 3388, pošljite SMS-sporočilo z vsebino TOCKA SPOL LETNICAROJSTVA (primer: TOCKA Z 1975) na številko 3388.

V primeru, da vam storitev ne bo všeč, se lahko enostavno in brezplačno se odjavite tako, da na 3388 pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo TOCKA STOP.

 

Zamrznitev uporabe. Uporabo TOČKE lahko kadarkoli, na primer med dopustom ali pa kar tako, za nekaj časa tudi zamrznete. Na številko 3388 pošljete SMS sporočilo, na primer TOCKA 10, in tako 10 dni ne boste prejemali oglasov.

 

Prijavite se in preizkusite TOČKO! Tako boste na tekočem s koristnimi informacijami kdaj in kje je kakšen koncert ali festival, kje lahko super ugodno nakupujete s popustom, ki ga prejemete na mobilnik, kje dobite poceni pico ali kavo, katera predstava je v kinu ali gledališču in še mnogo, mnogo več. Z zbranimi točkami si kupite različne izdelke ali pa brezplačno telefonirajte in si tako znižajte svoje življenske stroške.

Prijavite se do 21. 02. 2010 in sodelujte v nagradnem žrebanju za Nokio N97!

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko