Dogodkovnik

  • image002_8_1

Prvim 50 spletnim kupcem podarimo CD

Ventilator besed | 8.7.2011 | Komentarji 0

Spoštovani,

Zoran Benčič, sicer frontman skupine Res Nullius, je stopil v svet kriminala in podzemlja. Res le kot avtor romana Psi brezčasja, a svojega podjetja se je lotil z vso resnostjo, ki pa nikakor ne izvzema duhovitosti, da o ironiji ne govorimo.
Osrednji lik in glavni pripovedovalec zgodbe je Rok Osterberg, molčeč in odločen avtsajder, ki se po štirih letih vrne v rodno mesto. Za to ima tehten razlog: raziskati želi nepojasnjen umor mlajšega brata. Kmalu po prihodu se znajde v labirintu lokalnih mogočnežev, kriminalcev, nekdanje ljubezni in starih pajdašev. Drugi pripovedovalec je Robert Polak, brezkompromisen karierist in podkupljiv detektiv, ki se iz samo njemu znanih razlogov prične zanimati za primer Osterbergovega brata. Brutalnost odnosov in kronično nezaupanje vpletenih sta stalnici te surove pripovedi in samo vprašanje časa je, kdaj sami protagonisti postanejo tarče neusmiljene računice podzemlja.

Pred kratkim je skupina Res Nullius izdala tudi cede Prekletih bazar. Promociji novega, po sedmih letih že težko pričakovanega glasbenega projekta kultne velenjske skupine, se pridružuje tudi založba Modrijan. Prvim 50 spletnim kupcem romana Psi brezčasja bomo podarili CD skupine RES NULLIUS.

Povežite se torej s spletom, poiščite www.modrijan.si in kliknite za nakup romana Psi brezčasja. Če boste eden od prvih petdesetih (50) spletnih kupcev romana Zorana Benčiča, ga boste brali ob skladbah z albuma Prekletih bazar.

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko