Dogodkovnik

  • hajduk_barcelona_1
  • hajduk_barcelona_2
  • hajduk_barcelona_3

Nogometna tekma Hajduk–Barcelona v Splitu, 23. julija

Ante Turić | 19.7.2011 | Komentarji 0

 

V Splitu, na stadionu Poljud, je potekala novinarska konferenca. Tema konference je bila nogometna tekma z Barcelono, ki se bo odvila 23. julija. Program bo trajal od 21. do 23. julija, športno-kulturna manifestacija pa nosi ime „Hajdukovi trije dnevi“.

Manifestacija se bo v treh dneh predstavila s tremi različnimi temami. 21. julija, v četrtek, bo tema Dalmacija in Hajduk, 22. julija, v petek, bo potekal Latino večer, posvečen gostom iz Španije, 23. julija, v soboto, pa bo ob 20.30 potekala tekma med Hajdukom in Barcelono. Na Rivi bo 21. in 22. julija ob 21. uri potekala predstava „100 let Hajduka v 2 dneh.“

Televizijski prenos splitskega spektakla bo predvajala Hrvaška televizija – HTV. Na konferenci je predstavljena oblačilna znamka »Moj Hajduk«, ki se bo prodajala v sodelovanju s Cro fan trgovinami. Ljubitelji nogometa bodo lahko tako kupili posebne majice, šale, slinčke in ostale spominke z motivom tekme Hajduk–Barcelona.

Gledalci na stadionu bodo sodelovali v nagradni igri in si tako lahko prisvojili dva unikatna motocikla v barvah Hajduka in Barcelone. Vsaka vstopnica bo imela edinstveno kodo, gledalec, ki pa bo želel sodelovati v nagradni igri, bo moral poslati SMS-sporočilo. Trenutno je na voljo še 10.000 vstopnic. V Hajduku so prepričani, da bodo vstopnice do zadnjega dne razprodane.

 

 

Vabljeni v Split! Vabljeni na tekmo Hajduk–Barcelona!

 

Prevedla: Dunja Krajnc

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko