Dogodkovnik

  • ulice_1

Zgodbe iz Ljubljane, kot je bila nekoč

Ventilator besed | 30.7.2011 | Komentarji 0

 

MOJE ULICE vsak teden v pogovore zapletajo starejše prebivalce Ljubljane in na plano vabijo njihove osebne spomine na življenje v Ljubljani v preteklosti. Prisluhnete jim lahko v botaničnem vrtu in na frekvencah Radia Študent!

POGOVORI V BOTANIČNEM VRTU, na trati ob stari upravni zgradbi

Vse nedelje, od 5. junija do 28. avgusta 2011, vsakič ob 18.00. V primeru slabega vremena pogovori potekajo v stavbi nasproti novega rastlinjaka.

Gost to nedeljo, 31. julija, ob 18.00: gospod Mojmir Sepe

Tema: družabno življenje v Ljubljani po vojni

To nedeljo, 31. julija, ob 18.00 bo gost Mojih ulic skladatelj in dirigent, gospod Mojmir Sepe. V pogovoru z Rokom Kušlanom se bo spominjal družabnega življenja v Ljubljani, predvsem v času po vojni.

ODDAJA MOJE ULICE NA RADIU ŠTUDENT (89,3 MHz!)

Če zamudite pogovore v botaničnem vrtu, jim lahko z zamikom enega tedna prisluhnete na Radiu Študent. Vsako nedeljo ob 10.00 dopoldan!

Na Radiu Študent to nedeljo, 31. julija, ob 10.00 dopoldan: posnetek pogovora z dr. Mariom Pleničarjem, doktorjem geoloških znanosti in dolgoletnim stanovalcem Vurnikove hiše na Miklošičevi, menda najlepše stavbe v Ljubljani. V pogovoru v Botaničnem vrtu je kot star Ljubljančan in akademik povedal marsikaj zanimivega.

www.mojeulice.si

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko