Dogodkovnik

  • ulice_3

MOJE ULICE

Ventilator besed | 18.8.2011 | Komentarji 0

 

MOJE ULICE v pogovore zapletajo starejše prebivalce Ljubljane in na plano vabijo njihove osebne spomine na življenje v Ljubljani v preteklosti.

MOJE ULICE V PARKU TABOR

Letos je park Tabor tema raziskovalk urbanih prostorov in se v njem odvija projekt Revitalizacija parka Tabor, šarmantno zaporedje zanimivih prispevkov na temo druženja in uživanja v mestu. Park Tabor bodo osveževale tudi Moje ulice. Ta četrtek pripovedovanje zgodb iz Ljubljane, ki jih v svojih spominih nosi gospod Aleksander Bassin, prihodnji četrtek pa pogovor Dese Muck in Petra Zobca o njunem prijateljevanju konec 70-ih let v Ljubljani. Pogovoru prihodnji četrtek bo sledila projekcija filmčka Tista socialistična boema, ki je bil premierno prikazan konec lanskega leta v Mestnem muzeju.

TA ČETRTEK: GOSTOVANJE MOJIH ULIC V PARKU TABOR

Gost: gospod Aleksander Bassin

 

Ta četrtek, 18. avgusta, ob 18.00 bo Špela Frlic v parku Tabor gostila Aleksandra Bassina, jurista in umetnostnega zgodovinarja, likovnega kritika in nekdanjega direktorja Mestne galerije Ljubljana. Spregovoril bo o svojih bogatih spominih na dolgoletno kritiško in galerijsko dejavnost.

 

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko