Dogodkovnik

  • dsc_0014
  • dsc_0017

Razstava Klementine Golija, akademske slikarke ,v Zavarovalnici Triglav, Kranj

Ventilator besed | 11.12.2012 | Komentarji 0

Gostji: Vladimira Rejc, z najnovejšo pesniško zbirko Zdrobljene misli, za katero je risbe prispevala Klementina Golija; Maša Simčič, vokalistka, ki je z glasbo očarala občinstvo.

 

V sredo, 5.12., se je ob 18. uri , v galerijskih prostorih Zavarovalnice Triglav,zbrala množica ljubiteljev likovne umetnosti, kjer sta se prepletali tudi glasbena in literarna umetnost.

Glavna gostja je bila akademska slikarka Klementina Golija s svojo najnovejšo razstavo slik. Predstavila jo je likovna kritičarka Anamarija Stibilj Šajn.

»Slike Klementine Golija so vse bolj likovno izčiščene in sofisticirane.  V tej »sveži« atmosferi slike pa še jasneje nagovarja slikarkin adut, njega ekspresivna risba, njeno pulzirajoče sporočilo gledalcu, in že znani, nekonvencionalni, posredno porojeni obrisi ter novi risarski konstrukti, ki so kot znamenja njenega slikarskega neba.«

( iz recenzije Anamarije Stibej Šajn)

Večer sta še dodatno popestrili Vladimira Rejc, pesnica, literarna publicistka in glavna urednica revije Ventilator besed www.ventilatorbesed.com

Vladimira Rejc je ljubiteljem poezije recitirala svojo najnovejšo poezijo Zdrobljene misli, Maša Simčič, vokalistka, je očarala z glasbo.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko