Dogodkovnik

  • sosed

Šesti Dan soseda

Ventilator besed | 7.5.2013 | Komentarji 0

16. maja bo v ljubljanski četrti Tabor potekal že šesti Dan soseda. Namen dogodka, ki je nastal na pobudo Četrtne skupnosti Center, je povezati sosedske prebivalce in ustanove, da bi se bolje poznali in bolje sodelovali, da bi vsaj en dan v letu preživeli skupaj v prijetnem druženju in ustvarjanju. S tem se namreč krepita medgeneracijska vzajemnost in dobri sosedski odnosi, ki oplemenitijo družbeno življenje in prispevajo k dvigu kvalitete bivanja.

 

Lani so se projektu pridružile organizacije, ki delujejo v okviru Društva kulturna četrt Tabor. Program, ki je bil prvotno lociran na OŠ Toneta Čufarja, se je tako obogatil in razširil na celotno četrt Tabor. Letos se je OŠ Toneta Čufarja priključilo še več organizacij in posameznikov ter prispevalo k še bogatejšemu in raznolikemu programu: od vzgojno-izobraževalnega, kulturnega, umetniškega, športnega, družabnega do vrtnarstva,  kulinarike in delovnih akcij.     

Več informacij o Dnevu soseda, opis, urnik in zemljevid dogodkov: http://www.bunker.si/slo/wp-content/uploads/2013/04/DAN-SOSEDA.pdf.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2018 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko