Dogodkovnik

  • vse-naboljse-sola

Ob 50. obletnici Osnovne šole Riharda Jakopiča

Vladimira Rejc | 29.5.2015 | Komentarji 0

Včeraj, 27. maja 2015, je na Osnovni šoli Riharda Jakopiča vladalo posebno vzdušnje.
Osnovna šola Riharda Jakopiča, vedno bolj kvalitetna šola, je slavila 50. rojstni dan. V njej je vrsto let poučevala slovenski jezik in vodila številne proslave, moja mami, Irena Rejc. Oba z bratom sva obiskovala šolo vseh osem let.
Ob 16. uri je bilo v prostorih šole, Derčeva 1,  slavnostno odprtje razstave. V velikem številu smo se udeležili slavnostnega dogodka otroci in odrasli. Ob 17. uri pa smo nestrpno pričakovali prireditev v dvorani KINA ŠIŠKE.
Dogodka se je udeležil tudi župan Zoran Janković, ki je s ponosom spregovoril o novem sodobnem šolskem igrišču, na katerega so učenci tako nestrpno čakali. Čudovit govor je imela tudi ravnateljica šole Dobrila Lazović. Otroci so s pomočjo učiteljev (mentorjev) pripravili enkratno, sodobno prireditev, kjer so skozi glasbo, ples, govor... nanizali tudi pomembne dogodke,ki so se dogajali v šolski zgodovini Riharda Jakopiča.
Srečala sem veliko svojih učiteljev, ki sem jih predstavila tudi svoji hčerki.
Bilo je ganljivo, nepozabno srečanje.
Ob slavnostnem dogodku so v obliki knjige izšle tudi pesmi in misli učencev, posvečene slavljenki ob njeni petdesetletnici Vse najboljše, šola. Prispevke je zbrala in uredila profesorica slovenskega jezika Mojca Honzak.
Vsekakor želim učencem, učiteljem in vsem zaposlenim v Osnovni šoli Riharda Jakopiča veliko uspehov in ustvarjalnosti. Srečno!

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko