Dogodkovnik

  • zarenje_0

ŽARENJE NOVIH ENERGIJ

Ventilator besed | 21.10.2017 | Komentarji 0

dr. Ivica Flis Smaka, dr. med., in Sergeja P. Traven

26. oktobra 2017, Kosovelova dvorana CD, ob 19h

Moja regereneracija: ženske tako, moški pa tako

 

Dr. Ivica Flis Smaka, dr. med., in Sergeja P. Traven nam s svojim znanjem pomagata, da znamo prisluhniti, kdaj pustiti moškega, da „gre na lov“ ali „tiho strmi v ogenj“, in žensko, da „tuli v luno“ ali pa gre „letat naokrog“, kar koli že to pomeni.

V odnose s soljudmi vstopimo namreč vedno na skupni postaji. Potem pa se pogosto zgodi, da se vozimo z različnimi hitrostmi in želimo izstopati na različnih peronih. Poganjajo nas naš energetski potencial, sposobnost za samoregeneracijo in želja po rasti, genetska zasnova, zapisi v zvezdah in planetih, tako ali drugače podmazan hormonski sistem, količina vitaminov … In še pa še dejavnikov. Bolje jih poznamo, lažje bomo sprejeli in dopustili, da si želi kakšna oseba proč iz naše družbe, pa čeprav se nam zdi, da jo prav takrat najbolj potrebujemo; ali pa je nenadoma okoli nas kup ljudi, mi pa si želimo samo tihega postanka na postaji ali svoboden odhod v neznano. Do trenutka, ko se spet srečamo in smo uglašeni.

Dr. Ivica Flis Smaka, dr. med., in Sergeja P. Traven sta se s svojim poslanstvom odločili pomagati predvsem ljudem v letih, ko človeško telo že potrebuje spodbude. Za škripanje v odnosih najde zdravnica številne fiziološke povode, psihološka astrologinja pa prebere odgovore tudi med zvezdami. Ko prisluhnemo njim, sebi in našima gostjama, bo vse bolj jasno in lahkotno. 


Dr. Ivica Flis Smaka, dr. med., Mariborčanka,
specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine, ki s celovitim pristopom spodbuja gibanje in omogoča življenje brez bolečin, pa tudi tudi kakovostno in aktivno življenje v vseh starostnih obdobjih. Iz stališča regeneracijske in revitalizacijske medicine se sooča tudi s staranjem in pomaga letom dodati kakovost; predvsem z nasveti, kako čim bolj gladko zvoziti pot v starost. Ob številnih terapevtskih tehnikah gibanja vključuje tehnike sproščanja, prehranska dopolnila in zdravljenje s hrano, terapije z bioidentičnimi hormoni in s spremembo življenjskega sloga. Je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine z ameriško licenco iz anti-ageing medicine (medicina proti staranju), spolnega zdravja, metabolne endokrinologije in nutricistike. Je poznavalka dobesedno neštetih masažnih tehnik, akupresure in makrobiotike. Ima mednarodni izpit za velnes svetovalko ter izpit iz akupunkture. Je tudi sodna izvedenka za medicino s področja fizikalne in rehabilitacijske medicine. Ob vseh številnih dejavnostih pa je, kot pravi sama, najraje mama svojemu najstniku, ki jo šola iz dneva v dan.

Sergeja P. Traven je psihološka astrologinja iz prve generacije inštituta IPAL (Inštitut za psihološko astrologijo in psihoanalizo), sodelovala je pri njegovi ustanovitvi ter postavitvi njegove knjižnice. Je tudi izkušena učiteljica joge, na Bledu ima že 15 let svojo skupino. Je poznavalka številnih psiholoških in energijskih pristopov v prodiranju v skrivnosti človeka, tudi tradicionalne kitajske medicine, transakcijske psihoterapije po dr. Zoranu Milivojeviću ter realitetne psihoterapije po dr. W. Glasserju. Najbolj pa spodbuja sposobnost regeneracije in samozdraviteljstva pri ženskah. Za preskus teorije v praksi poskrbi med prijateljicami in prijatelji, predvsem pa tudi v lastni družini, ob najstniku in odraščajoči mladenki.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2018 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.
Ventilator Besed

Ustvari svojo značko