Pisanja

  • xx412554_46218382planet_zemlja
  • sixtuplets1

Od kod izvira ženska ? (3P-7)

Jani Urbanc | 9.3.2009 | Komentarji 0

Res, kdaj ste neki ženske prišle na ta planet?

Glede na to, da je oblikoval fizično vesolje ženski aspekt Stvarnika, dopuščam možnost, da je na planet Zemlja v človeško telo prišla ženska prej, kot si nekateri moški domišljajo, ali vsaj še dovolj zgodaj, da ni bilo prepozno.

Ekipa mednarodne organizacije – 6 nobelovcev, 18 članov doktorjev znanosti, vse sami razsodni moški so brez ene same članice raziskovali poreklo ženske na Zemlji. Čisti slučaj. Od Kronosa naprej. Zeus, bog Zemlje pri Grkih se je rodil iz očetovega, to je Kronosovega stegna. Prav tako bratje, zli bogovi Titani, ki jim ni bil kos. Zato rodi novega zdravega, sposobnejšega Zeusa mati Rea. Ta je potolkel že skoraj vse zlobne Titane in bo skoraj pri kraju. Potlej pa vzpon Dobrega. O tem takrat.

Komisija je po 18 letih trdega dela zaključila raziskavo in sklenila nekako takole:

 

»Enotno ugotavljamo, da so se na Zemlji ženske pričele pojavljati okrog leta 630 tisoč pred našo ero, da prihajajo z neke nam neznane galaksije, z nam neznanim namenom, da so vodene, imajo vgrajen nek čip, ki dela probleme njim in nam, čipa pa ni mogoče locirati, sicer bi ga že zdavnaj zamenjali, bla, bla, bla in še par strani. Komisija je soglasno za vselej zaključila z delom, ker smo žal ugotovili tudi, da je prišla ženska na naš planet z nam neznane galaksije z bistveno višje stopnje civilizacije.«

 

Zato ima tudi višje razvite, čeprav v mnogih primerih že tudi z vzgojo zakrnele ali potuhnjene sposobnosti, kot je na primer neskončno potrpeti, brezpogojno ljubiti, ponižno služiti, bolje izkoriščati desno polovico možganov, .... A kot vse tudi ona v tisočletjih slabe družbe lahko degenerira. To se že  resnično dogaja, saj smo priče, kako je moškim programerjem patriarhalnega sveta um ženske vse lažje sprogramirati z vzorci skrbi, strahu, bolestnega potrošništva in tekmovalnosti vseh vrst. Še posebej glede na ženski mesečni ciklus, ko se energetsko zelo odpre in je dojemljiva za sprejem česarkoli. Če bi takrat ženski zagotovili počitek, mirne trenutke v naravi, jo obdali z lepimi energijami, bi spet videli čudeže. Včasih je bilo tako spoštovanje običajno. Danes pa mora moderna ženska svoje stvari kar potlačiti pred šolo in službo. To pa vodi nekam. Mnogi šele ugibajo, drugi slutijo, eni pa že vemo kam. Ženska postaja malce nervozna. Čas ženske na tem planetu spet prihaja.

Včasih se na samem in čisto potiho zjočem. Koliko najnaprednejših, duhovno najbolj razvitih človeških bitij v ženskem telesu je bilo krvoločno mučenih, na raznovrstnih z moškim umom razvitih in ob spremljavi najstrašnejše glasbe nizkotnih čustev strasti in naslade uporabljanih pripravah?

Koliko teh čudovitih bitij v ženskem telesu je zgorelo na grmadi? Stene, ki čuvajo te številke še vedno molčijo! In moderni moški, tudi če je ljubeč, nezavedno čuti krivdo, ker ne ve, kolikokrat je pri tem tudi sam sodeloval. Ženska Moč je bila na našem planetu še ne dolgo nazaj zdesetkana. Od moške moči? Od moške modrosti? Ne. Od moškega strahu, ki je rodil toliko sovraštva, trpljenja in tudi vrgel velik del sence na moderno žensko današnjih dni.

A ženske nosite v sebi izjemne moči, povezane z Ljubeznijo. Veste, da s sredstvi fizičnega univerzuma res ni mogoče uničiti ničesar, kar je nad njim. Na nivoju odpuščanja in ljubezni ste ostale nepoškodovane. Veste, da moški nismo krivi. Mi smo nevedni. Razvijamo miselne, racionalne sposobnosti brez povezave s srčno kulturo, z ljubeznijo. In ostajamo nedonošenčki. Ženska bo kmalu prenehala tekmovati z moškimi in s svojo ljubečo potrpežljivostjo omogočila, da se moški razbremenimo strašnih občutkov krivde, ki visi in pritiska bolj fine dele telesa človeštva. To se že dogaja. Zato pravim, da čas ženskih moči na tem planetu spet prihaja.

Saša Vuga, ki piše zdaj poezijo v proznem oblačilu, spet drugič se mu proza preobleče v poezijo, a vselej s Srcem in izjemnim občutkom za zvenenja besed, mi zašepeta tele misli:

»Ženske so močne. Zaupana jim je bila prokreacija. Moški, no – smo pa metulji, donkihoti, troteljni. Vrabci, ki se junačijo in ropotajo in pijani padajo z žlebov. Kaj pomeni varovati ognjišče? Napolniti ognjišče. Vztrajati pri ognjišču! Naposled vsak vojščak umre, če umre, s klicem po mami – ne po očetu. O, pa dobite kakšnega kretena, poznam jih veliko, enako pesnikov kot pisateljev, od njih sem se odmaknil prav zaradi odnosa do žensk. Marsikateri je bil, takole od daleč, kar ljubek in lep v belih gamašah. Z italijansko karabinko med nogami. S kleparskimi brčicami … ne, kitare na tej sliki pa ni imel. Poglejte na vojno v Bosni, Hercegovini. Kaj vse so iz kompleksa storili ubogim ženskam! Mimogrede: ima literatura še kaj poslanstva? Še kaj povedati? ...«

Tudi tu se bijeta dobro in zlo. Radostni tisti, ki vemo, da je zlo le pomanjkanje dobrega, da ima vsako zlo rok trajanja, dobro pa se počasi, a nenehno, širi.

Morda pa moderna in izobražena ženska tudi ni več tako neskončno potrpežljiva.

No, znanost zagotovo ne more opisati pojavov višjih svetov na znanstveni način in z orodji za raziskovanje fizičnega univerzuma, ki jih je razvila. Niti obstoja duše v fizičnem telesu, niti človekovih višjih teles, niti reinkarnacijskega kroga rojevanj in umiranj, duhovnega zakona karme in drugih. Na kratko: tisto, kar je daleč najbolj pomembno, ostaja današnji znanosti še vedno enako ali celo vse bolj skrito.

 

Klobuk dol slavistom, ki so vsaj potrdili, da je duša ženskega spola, ne glede na spol telesa, v katerem je, in da je Bog moškega spola.

 

Bog in duša pa sta istega bistva. In mi nismo telesa, ampak le bivamo v njih.

Višje razvita bitja, ki sodelujejo pri razvoju človeškega telesa, so se res izkazala. Trenutno je naše telo od vseh otipljivih bitij in stvari na Zemlji daleč najbolj veličastno. In veste, kateri naši organi so šele v povojih, bi rekel, najslabše razviti od vseh? Možgani in srce!!

Torej, ljubi ljudje, glavo pokonci, ko zrete v prihodnost. Ne bojte se opravil, ki omogočajo dušicam ponovno vstopanje v mlade človeške otročiče. A če le morete, delajte to s srcem. Vabim vas, da pogledate z menoj. Glejte, kako svetel je njihov svet! V njem je srce razvito v čudovit organ za oddajanje in sprejemanje Ljubezni, višje razviti možgani pa so s pomočjo uma, ki ga vodi duša z Ljubeznijo, vse bolj sposobni sprejemati uvide modrosti z višjih svetov.

Tak, Višji Človek bo v mislih, besedah in dejanjih živel čisto, preprosto, naravno življenje, ki ga odlikujejo iskrenost, resnicoljubnost, pravičnost, ljubeznivost, dobrohotnost, nesebičnost in marljivost. Občutek in življenje ločenosti bo preteklost. Vse več ljudi se bo zavedalo, da smo vsi en organizem, vsak bo občutil, da je odgovoren za vse. In to bo šlo z eksponencialno rastjo oziroma hitreje, kot si lahko sploh mislite.

Morda poznate že zdaj poleg svetnikov v svojem okolju še kakšne osamljene primerke takega Človeka prihodnosti, ki prehiteva čas? Ste to mogoče vi sami?

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Boben

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko