Pisanja

  • ng_oster_pogled

Najbolj trdovratna zasvojenost (3P-34)

Jani Urbanc | 20.7.2009 | Komentarji 1

 Odpravil sem mnoge čustvene blokade, se rešil nekaterih fobij, prenehal kaditi oziroma kajenje sem zamenjal z dihalnimi vajami na svežem zraku, nimam več občutka, da sem napaden in ogrožen, če mi nekdo izreče kritiko, pijem zmerno in še to vodo, za hrano ubijam le še rastline,………. In še še še.

Edino še ta zadnja strast. Bolj slast. Odvisnost od občasnega vodenja spolne ljubezni. Seks pač. Odločim se. Prosti čas preživim ob vedskih spisih, Bhagavad Giti, delam vaje Kundalini joge. Preusmerjam to nadležno energijo, ki je samo še za škodo, po hrbteničnih kanalih navzgor. Zadnja vaja vrelca modrosti je blažev žegen. Menihi imajo s tem največje težave, pa duhovniki, vojaki in da jih ne naštevam. Tu je res skrita silna moč, ki žene zvezde, po žilah kri,….

 

Uspelo mi je! Dolgih šest mesecev izoliran v sobici na robu mesta. Ko me nek večer sredi ponosa zmoti znano gomazenje v predelu spodaj. Vem katera čakra, katera Sefira, pa kaj boš? Nič ne moreš. V hipu sem oblečen, pošpricam se z vodico po britju in sem že v diskaču Guliver, kjer je ples. Zagrabim v mraku prvo, se zavrtiva, lepo pogledava in sva bila že pri meni doma. V strasti strgam vse z nje, ona z mene. Gumbi se trgajo. Noro. Po šestih mesecih posta sem še zmeraj kot …... Tako se počutim. Po pol ure dve izčrpani, objeti, zasopli telesi, nad njima valovanje energij. Zaspiva.

 

Zjutraj kar nisem mogel verjeti. 84 let je imela.

»Osebno prosim«, osuplo izjecljam.

Pokaže. Ji še čestitam, ker je imela tri tedne nazaj rojstni dan. Neverjetno. Ne bi nikoli. Ves ta napor. Štiriinosemdesetlet. 84! A tam v disku jih je kazala 76. Vitalna. Zdaj veš, kako je, ko te zakuri ples, v polmraku.

 

Ob kavici mi je v smehu, ker sem se še kar čudil, priznala, da že 32 let uporablja komplet Vichy krem za pomlajevanje, iz Švice direkt, dnevna in nočna nega, da to pride 36 EUR na mesec, toliko kot prej frankov.

 

Bi ti dala 36 EUR na mesec, pa da izgledaš 8 let mlajša?

Če ja, ti uredim ceneje, ker imamo zdaj v akciji za dve osebi z ogledom Zuricha in si še vključena v mrežni posel, ki prinaša.

Lahko te vpišem? Lahko je tudi darilo? Lahko si tudi moški?

 

Komentarji

  1. Emiljano Zapata | 18.8.2009, 20:37
    Smisel za humor. Le redko ga ima. Kako čudovita lastnost je to! Mnogi se trudijo biti duhoviti. Ne uspeva jim. Eni pa imajo to žilico prirojeno. Domala v vsaki situaciji odreagirajo duhovito. S takimi ljudmi se je čudovito družiti. Imajo dar govora. Iskrivi so. Zabavni. Le zakaj ni tak naš partner? Zakaj k sebi privlačimo svoje konfliktno nasprotje? In tavamo v temi porok, ločitev, prepirov o premoženju? Otroci pa ostanejo v gnezdu brez mame ali očeta. Ali imamo pravico oropati jih srečnega otroštva? Je pogoj za srečo otrok ljubezen med starši? Je mogoče otroke osrečevati "na daleč", tu in tam, z gsm sporočili in nakladanjem, kako jih ljubimo, nimamo pa časa za božanje po njihovih laseh? Tisoč vprašanj, še več odgovorov.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Boben

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko