Pisanja

  • xx384437_47178394planet_zemlja_2

Prihaja čas človeškega srca! (3P-39)

Jani Urbanc | 1.9.2009 | Komentarji 1

 

Določene človeške izkušnje, ki izvirajo iz našega srca, kot so spoštovanje, hvaležnost, odpuščanje, skrb, sočutje, so prastara razumevanja, ki so bila poučevana kot zaupna v naši pretekli tradiciji, zdaj pa znanost ugotavlja, da ta tradicionalna vedenja jasno kažejo na še kako resnične emocije v naših srcih. Ko občutimo ta čustva v naših telesih, se le-ta zrcalijo v polje zunaj naših teles, kjer od teh izkušenj relativno redkih posameznikov lahko pridobi vsakdo.

 

Pogosto se pojavi vprašanje, kako lahko merimo človeške emocije.

Trenutno želijo znanstveniki dokazati, da vplivajo čustva na srčno polje. Znanstveno je zdaj dokazano, da je človeško srce najmočnejši generator obeh polj, električnega in magnetnega v telesu. To je pomembno, saj je prevladovalo splošno prepričanje, da so to možgani. Res imajo možgani električno in magnetno polje, a sta v primerjavi s srčnim šibka. Srce ima 100-krat močnejše električno in 5000-krat močnejše magnetno polje od ustreznih polj v možganih. Magnetno polje srca je torej 5000-krat močnejše od možganskega!

Vemo, da je fizični svet narejen iz teh dveh energijskih polj, električnega in magnetnega. Iz elektromagnetnih polj torej. Fizikalne knjige nas učijo, da s spreminjanjem električnega ali magnetnega polja atoma dobesedno spremenimo atom, spremenimo snov, iz katere so naša telesa v tem svetu narejena. Človeško srce pa je tako zelo sposobno, da zmore narediti oboje. Spremeni lahko električno in magnetno polje v naših telesih v tem fizičnem svetu. To pa naša srca tudi delajo kot odgovor na čustva, ki jih ustvarjamo med našim srcem in možgani. (Nadaljevanje jutri.)

 

Nekaj virov:

Gregg Braden: www.greggbraden.com

Bo Yin Ra-Joseph Anton Schneiderfranken: www.bo-yin-ra.ch

Rudolf Steiner: Spiritual guidance,

The etherization of the blood: www.steinerbooks.org

Kirpal Singh: Skrivnost smrti, Edition Naam 2009

The Barry Long Foundation International: www.barrylong.org

Eckhart Tolle: www.eckharttolle.com

in mnogi drugi …

Komentarji

  1. emiljano zapata | 8.9.2009, 14:04
    Električno in magnetno polje.Elektromagnetno polje srca in možgan.Z magnetno blazino lahko zdravimo bolezni na telesni ravni. Zdravljenje se odvija na energetski, eterični ravni. To je dobro vedeti in prakticirati. A poleg telesnih bolezni obstajajo duševne bolezni.Nekatere kot so nervoza, rahle depresije, nevroza itd. je mogoče zdraviti z športom, humorjem, fizično in umsko pretirano dejavnostjo. Zato je bil dr. Rugelj velik Jack, ker je to vedel. In marsikaterega posameznika rešil iz brezna. Uradna medicina prisega le na zdravila, kirurgijo. A ta vedno ne pomaga.Potreben je holistični pristop.

Nov komentar
Opomba: Vsa polja so obvezna. E-naslov ne bo objavljen.
©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Boben

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko