O nas

O nas

Ventilator besed – revija za kulturo in izobraževanje

 

Začetki Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost, Vladimira Rejc segajo v založništvo. Sprva je Zavod začel delovati kot založba, ki se je posebej specializirala za izdajanje večjezičnih pesniških zbirk, tem se je kasneje pridružilo še leposlovje za odrasle, poezija za otroke in najstnike, nazadnje pa so v okviru Zavoda začele izhajati še otroške slikanice.

Zavod Vladimire Rejc nudi še širok spekter promocijskih storitev, od spletnega oglaševanja na spletnem portalu http://www.ventilatorbesed.com, do založništva tiskovin in publikacij, pa tudi organizacije dogodkov. Zaposlenim v podjetjih nudi pestro ponudbo dodatnega izobraževanja v obliki delavnic za tuje jezike in javno nastopanje, hkrati pa po dogovoru organizira tudi delavnice za osebno rast in večjo ustvarjalnost na področju kariere.

Splošni jezikovni tečaji in individualne ure bodo potekali na sedežu Zavoda, po dogovoru pa se lahko organizirajo tudi na domu oziroma na sedežu podjetja. Vsebina tečajev, število ur posameznega tečaja in cena tečajev se oblikuje po dogovoru.

Za več informacij se lahko obrnete na Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost, Vladimira Rejc.

 

Uredništvo

 

Glavna in odgovorna urednica

Vladimira Rejc

 

Stalni sodelavci

Dunja Krajnc, Žiga Stupica, Jani Urbanc, Tina Košir, Manca Košir, Zvonko Pukšič, Katjuša Štih, Ifigenija Simonovič, Alenka Mirt Iskra, Miha Zupan.

  

Tehnični urednik

Niko Fajfar

©2019 Ventilator besed. XHTML CSS ©2008 Spletična.

Jeziki

Iskanje

Ventilator Besed

Ustvari svojo značko